Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ολυμπιακός: Πέρασε στους «8», ξεπέρασε... το Δράμα!

Τυπική διαδικασία για τον Ολυμπιακό η πρόκριση στους «8» καθώς σε ματς-προπόνηση κέρδισε 3-0 τον Θρασύβουλο και άφησε πίσω τις μνήμες από την γκέλα της Κυριακής!

Έπαιξε όσο έπρεπε για να πάρει μια άνετη πρόκριση και να αφήσει πίσω του τη γκέλα -σοκ με τη Δόξα. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-0 του αδύναμου Θρασύβουλου, είχαν ως κορυφαίο για ακόμα μια φορά τον Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος... συνέχισε να στέλνει μηνύματα στον Βαλβέρδε. Βέβαια, εκτός από MVP o Σέρβος ήταν και άτυχος, αφού τραυματίστηκε και πλέον περιμένουμε την διάγνωση του ιατρικού τιμ.

Έτσι έπαιξε

Κάτω από τα δοκάρια παρέμεινε ο Μέγιερι, ενώ την αμυντική τετράδα συνθέτουν οι Χαβίτο στα δεξιά για ακόμα μια φορά, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου στο κέντρο και Ποτουρίδης στα αριστερά. Ο Φρανσουά Μοντέστο θα είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος κόφτης, ενώ ο Φραν Γέστε θα αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού. Οι Αμπντούν και Μόνχε επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Πιερικό, ενώ ο Νταβίντ Φουστέρ θα είναι ο κρυφός επιθετικός πίσω από τον Μάρκο Πάντελιτς.

Για ένα δεκάλεπτο…

Εύκολο απόγευμα χωρίς… δυσάρεστες εκπλήξεις ήθελαν οι ερυθρόλευκοι, τα… γκάζια του Βαγγέλη Μαρινάκη ηχούσαν ακόμα στα αυτιά τους. Οι παίκτες του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν πριν την έναρξη του ματς στο κέντρο του γηπέδου και αγκαλιασμένοι συζήτησαν για λίγα δευτερόλεπτα, ώστε να τα δώσουν όλα για καλή εμφάνιση. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά, με τον Ολυμπιακό να βάζει τον Θρασύβουλο στην περιοχή του και να αρχίζει το… σφυροκόπημα. Αμντούν και Μόνχε μπήκαν δυνατά και οι φιλοξενούμενοι… άντεξαν ένα δεκάλεπτο. Στο 10’ ο Αλγερινός έκανε τη σέντρα και ο Πάντελιτς από το σημείο του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Οι Πειραιώτες πίεζαν, ο Φουστέρ ήταν ανεβασμένος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και στο 21’ από λάθος του Παγώνη με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε, με τον Βαλβέρδε πάντως να μην βλέπει αυτά που ήθελε από παίκτες όπως ο Γέστε. Ο Ισπανός προσπαθούσε να κάνει το κάτι παραπάνω, ωστόσο δεν του… έβγαινε, με τον κόσμο να τον αποδοκιμάζει και να στέλνει το δικό του μήνυμα και σε αυτόν, όπως άλλωστε έγινε και με τον Κοστάντσο.

Παγωμένο Καραϊσκάκη!

Πολύ κρύο στο φαληρικό γήπεδο, αλλά και… κρύο το κλίμα. Ο κόσμος δεν βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό, η εικόνα από τις εξέδρες απογοητευτική, μιας και οι τελευταίες εμφανίσεις, τον κράτησαν εκτός… Ο Πάντελιτς πάντως ήταν αυτός που… ζέστανε αυτούς που βρέθηκαν στο γήπεδο, αφού στο 56’ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το 3-0. Ο Σέρβος μπορεί να έστειλε ακόμα ένα… μήνυμα στον Βαλβέρδε, ωστόσο δεν το χάρηκε όσο θα ήθελε, αφού στο 59’ σκίστηκε στο γόνατο και αντικαταστάθηκε στο 60’ από τον Ιμπαγάσα. Ο Αργεντίνος από την πλευρά του μπορεί να επανεμφανίστηκε έπειτα από αρκετό καιρό, ωστόσο έδειξε επηρεασμένος, αφού δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Ο Ολυμπιακός του β’ μέρους πάντως δεν μπόρεσε να πείσει, οι παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής δεν έκαναν το κάτι παραπάνω κόντρα σε μια ομάδα που κλείστηκε στην περιοχή της, δεν βγήκε από αυτή ούτε μετά το τρίτο γκολ και έκανε μια καλή ευκαιρία στο τέλος με τον Σύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...