Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Κύπελλο: Μεγάλη πρόκριση ο Πανιώνιος επί του Παναθηναϊκού

Ο Πανιώνιος έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην φάση των «16» του Κυπέλλου και «πέταξε έξω» από τη συνέχεια της διοργάνωσης τον Παναθηναϊκό.
Ο αγώνας κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι «κυανέρυθροι» είχαν σε μεγάλη βραδιά το νεαρό γκολκίπερ, Σιδεράκη, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι (Καραγκούνη και Λέτο) και με 4-3 οι νεοσμυρνιώτες πανηγύρισαν τη μεγάλη πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.
Ο Παναθηναϊκός έφτασε να προηγείται 3-1 στη «ρώσικη ρουλέτα», αλλά ο κορυφαίος παίκτης του και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Λέτο, νικήθηκε από τον Σιδεράκη στο καθοριστικό πέναλτι.
Το ματς εξελίχθηκε σε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών και για τις δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως, αλλά και στα πρώτα λεπτά της παράτασης. Στο 54΄ ο Μπιάρσμιρ με προβολή αυτοθυσίας έκοψε σε κόρνερ το πλασέ του Κούτσι, ενώ ακολούθησε στο 61΄ η μεγάλη ευκαιρία με τον Ζέκα, που βρέθηκε απέναντι στον Σιδεράκη, αλλά το τελείωμά του ήταν κακό και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των "κυανέρυθρων". Στο 62΄ ο αμαρκάριστος Κούτσι δεν κατάφερε να νικήσει με κεφαλιά τον Καρνέζη, ενώ δύο λεπτά μετά ο γκολκίπερ των "πρασίνων" απέκρουσε το δυνατό σουτ του Σάμαρη. Τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 70΄ με την κεφαλιά του Τσότσαλιτς να διώχνει στη γραμμή ο Σιμάο.
Το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών από τις ομάδες στο δεύτερο μέρος συνεχίστηκε, με τον Τοτσέ να αστοχεί με κεφαλιά στο 76΄ από το σημείο του πέναλτι, ενώ ένα λεπτό μετά ο Ισπανός σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Σιδεράκη. Στο 78΄ ο Καρνέζης έδιωξε με τα πόδια το πλασέ του Κούτσι, για να έρθει ο Βύντρα στο 80΄ να ενεργήσει...αντισυναδελφικά κι αντί να δώσει στους αμαρκάριστους Τοτσέ και Λέτο, προτίμησε να κάνει το απευθείας σουτ από πλάγια που ήταν απελπιστικά άστοχο.
Με τόσες ευκαιρίες χαμένες εκατέρωθεν οι αντίπαλοι οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί, που με το...καλημέρα ο Λέτο έχασε την ευκαιρία...της χρονιάς. Μόνος του σε άδεια εστία ο Αργεντινός έστειλε τη μπάλα άουτ, στο 93΄! Από κει και πέρα τίποτα το ιδιαίτερο και οι ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι
Τα πέναλτι:
Πανιώνιος Σκορ Παναθηναϊκός
Απόκρουση Καραγκούνης
Σάμαρης Απόκρουση
0-1 Κουίνσι
Τσότσαλιτς 1-1
1-2 Ρούντολφ
Σκέμπρι Αουτ
1-3 Κατσουράνης
Γουνδουλάκης2-3
Απόκρουση Λέτο
Σιόβας 3-3
Δοκάρι Μπιάρσμιρ
Ομο 4-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...