Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Επιστροφές και απουσίες στην ΑΕΚ ενόψει του ματς με Ξάνθη

Αρκετές επιστροφές αλλά και απουσίες μετράει η ΑΕΚ ενόψει του ματς με την Ξάνθη. Ο Νίκος Κωστένογλου αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Μάκο, Δέλλα και Λαγό ενόψει του ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Επιστρέφουν οι Βάργκας, Λυμπερόπουλος Αραμπατζής και Καφές.

Ο Ελληνας τεχνικός έκρινε ότι βασικά στελέχη της ομάδας χρειάζονται ανάσες καθώς μετά το ματς με τους Ακρίτες, η Ενωση ταξιδεύει στην Τούμπα με σκοπό να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον επικίνδυνο ΠΑΟΚ που θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του.

Νοκ-άουτ για τον αγώνα με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει τεθεί ο Δημήτρης Σιαλμάς μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στη Λιβαδειά το περασμένο Σάββατο (7/1).

Εκτός μάχης παραμένουν και ο Εγγλέζου (έκανε ατομικό την Παρασκευή) και φυσικά ο Γκούντγιονσεν (που συνεχίζει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης). Αναλυτικά η αποστολή της «Ένωσης» που ανακοινώθηκε μετά την προπόνηση της Παρασκευής (στην οποία συμμετείχε ξανά ο υπό δοκιμή Σεγούντο Ρίος) αποτελείται από τους εξής:

Αραμπατζή, Κωνσταντόπουλο, Μανωλά, Καράμπελα, Λυμπερόπουλο, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Μπέλεκ, Βάργκας, Μπερνς, Γεωργέα, Κοντοέ, Αργυρίου, Καφέ, Γκερέιρο, Ρίκκα, Κλωναρίδης, Κάλα και Μπουγαΐδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...