Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: ΑΕΚ- Ξάνθη 1-1

Για δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο η ΑΕΚ δεν έφτασε στη νίκη.

 Μετά τη Δόξα Δράμας, η Ξάνθη «έκοψε» δύο πολύτιμους βαθμούς από την Ένωση στη μάχη που δίνει για τον τίτλο (1-1). Η ακριτική ομάδα με το αποτέλεσμα αυτό έμεινε για 9ο συνεχόμενο ματς αήττητη!
Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό στα πρώτα 45 λεπτά, με την ΑΕΚ να είναι πιο επιθετική, χωρίς να σημαίνει ότι η Ξάνθη κλείστηκε στην άμυνά της. Η Ενωση απείλησε στο 6΄ με το σουτ του Κάλα από τη μεγάλη περιοχή να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 13΄ από το κόρνερ του Λεονάρντο η μπάλα έφυγε άουτ.

Απάντησε στις ευκαιρίες η Ξάνθη, στο 16΄, με το σουτ του Μαρσελίνιο από καλή θέση να μην ανησυχεί καθόλου τον Αραμπατζή. Στο 24΄ η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Κλωναρίδη από μαρκάρισμα του Εντιμάρ, φάση που ήταν πολύ δύσκολη να πει κανείς εάν έγινε παράβαση, ακόμη κι από το τηλεοπτικό ριπλέι.

Κόντρας στη ροή του ματς η Ξάνθη προηγήθηκε στο 30΄ πλασέ του Μαρκόφσκι στην άδεια εστία κι ενώ είχε προηγηθεί λανθασμένη αντίδραση του Αραμπατζή στο σουτ του Εντιμάρ. Παρά την «ψυχρολουσία», πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν ακριβώς στο 45΄ με πέναλτι του Λεονάρντο (6ο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Βραζιλιάνο). Την «εσχάτη των ποινών» υπέδειξε ο Ζαχαριάδης σε ανατροπή του Καφέ από τον Κομεσίδη.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πέρα από μία δύο ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στο ξεκίνημα, η Ξάνθη κατάφερε να κρατήσει σχετικά εύκολα το θετικό γι’ αυτήν αποτέλεσμα.
                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...