Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: ΟΦΗ- Δόξα Δράμας 2-0

Μετά από 5 αγωνιστικές χωρίς νίκη (3 ήττες, 2 ισοπαλίες), ο ΟΦΗ επέστρεψε στα «τρίποντα».
 
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φώτη Παπουλή, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησε 2-0 της Δόξας Δράμας, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από δύο διαδοχικά 0-0 με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Πολύ κακό ποιοτικά ήταν το πρώτο 45λεπτο, όπου οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο την άμυνά τους, ιδιαίτερα οι Δραμινοί που ήταν ξεκάθαρο ότι μπήκαν στο ματς για να μην χάσουν.

Πέρα από την εδαφική υπεροχή που είχε ο ΟΦΗ, δεν ήταν καθόλου απειλητικός προς την εστία του Σερεμέτ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο αξιόλογο σουτ προς την εστία του τερματοφύλακα της Δόξας έγινε σχεδόν με την εκπνοή του 45λεπτου.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και με τον Παπουλή, μετά από σέντρα του Ζορμπά, πήραν το προβάδισμα στο 50ο λεπτό.

Παρά το εις βάρος της αποτέλεσμα η Δόξα Δράμας δεν κατάφερε να αντιδράσει. Αντίθετα, ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που αναζητούσε το δεύτερο γκολ για να «καθαρίσει» το ματς και το πέτυχε στο 86΄ πάλι με τον Παπουλή.
 
                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...