Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Εργοτέλης- ΑΕΚ 1-1

Ούτε στο Ηράκλειο η ΑΕΚ κατάφερε να βρει τον καλό της εαυτό και έτσι έμεινε στο 1-1 με τον Εργοτέλη, χάνοντας και τις τελευταίες ελπίδες για να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Η Ένωση προηγήθηκε με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όταν ο Λυμπερόπουλος στο 49' εκμεταλλεύτηκε λάθος απόκρουση του Τζανάκη και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το ένα γκολ δεν ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη.

Στο 74' σε αντεπίθεση για τον Εργοτέλη ο Κουτσιανικούλης μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στο σημειο του πέναλτι, εκεί όπου βρισκόταν ο Κατσικοκέρης για να φέρει το ματς στα ίσια.

Το παιχνίδι στο Παγκρήτιο ήταν κακό στο πρώτο ημίχρονο με τη βροχή να μην επιτρέπει σε καμία από τις δυο ομάδες να βάλουν τη μπάλα κάτω. Στην επανάληψη, όμως, τα γκολ άλλαξαν τη ψυχολογία των αντιπάλων και το θέαμα βελτιώθηκε κατακόρυφα.

Μέχρι να γίνει το 1-1 η ΑΕΚ έχασε σημαντικότατες ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της, όπως τη φάση του 60ου λεπτού, όπου ο Σιαλμάς σούταρε από κοντά στην κίνηση άουτ.

Ο Εργοτέλης είχε δοκάρι με τον Κυριακίδη ένα λεπτό πριν να ισοφαρίσει, ενώ στην συνέχεια της φάσης σε αντεπίθεση ο Λαγός μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων, αλλά δεν έκανε καθόλου καλή πάσα στον Σιαλμά, με αποτέλεσμα η ομάδα του να πετάξει στα σκουπίδια άλλη μια μεγάλη φάση.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και οι δυο ομάδες πίεσαν για το νικητήριο γκολ, καμία όμως δεν κατάφερε να το πετύχει.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...