Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Ολυμπιακός- Λεβαδειακός 3-1

Με τον Κέβιν Μιραλάς να πετυχαίνει δύο γκολ ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον πολύ καλό Λεβαδειακό, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν τη 12η νίκη τους στο πρωτάθλημα, διατήρησαν το αήττητο που έχουν στην έδρα τους και παραμένουν σε «θέση οδηγού», όσον αφορά τη μάχη του τίτλου, άσχετα με το τι θα κάνει αύριο ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με δύο μεγάλες ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα, έκλεισε το πρώτο 10λεπτο. Στο 8΄ η κεφαλιά του Μέλμπεργκ ανάγκασε τον Κυριακίδη να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ, ενώ στην αντεπίθεση τέσσερις παίκτες του Λεβαδειακού βγήκαν μπροστά, με τον Ναπολεόνι τελικό αποδέκτη, αλλά ο Μέγερι του...πήρε τη μπουκιά από το στόμα. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου με εξαιρετική αμυντική τακτική και αντεπιθέσεις-φωτιά προβλημάτισε ξανά τους "ερυθρόλευκους" στο 15΄, πάλι με το Ναπολεόνι να βγαίνει με καλές προϋποθέσεις απέναντι από τον Μέγερι, αλλά το πρόλαβαν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού. Στο 23΄ ο Ζαουί υποδείχθηκε κακώς σε θέση οφσάιντ ενώ έβγαινε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των Πειραιωτών, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση και πάλι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Ναπολεόνι.

Κι ενώ ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του ματς, στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους όλα άλλαξαν. Από το φάουλ του Ιμπαγάσα στο 41΄, στην προσπάθειά του ο Κόρμπος να απομακρύνει με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και με το αυτογκόλ αυτό ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 1-0. Στο 44΄ από εξαιρετική μπαλιά του Φουστέρ στον Μιραλάς, ο Βέλγος με πλασέ και με τη βοήθεια του ποδιού του Ιωάννου έκανε το 2-0.

Παρά το εις βάρος του σκορ ο Λεβαδειακός δεν τα παράτησε και προσπάθησε να πετύχει το γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Το κατάφερε στο 65΄, με τον Βασιλείου να πασάρει στο Ναπολεόνι κι ο τελευταίος δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Μέγερι. Τα πανηγύρια, όμως, δεν κράτησαν πολύ για τους «πράσινους», καθώς στο 67΄ από σέντρα του Μανιάτη, ο Μιραλάς με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...