Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Σκαρφάλωσε στην 5η θέση ο ΑΓΟΡ!

Σε ένα παιχνίδι θρίλερ, το Ρέθυμνο έφυγε με το διπλό από την έδρα του Ηλυσιακού και ανέβηκε στην πέμτη θέση της Α1. Με κορυφαίους τους Παπανικολάου και Ράιτ, ο ΑΓΟΡ επικράτησε δύκολα εκτός έδρας 71-67 του Ηλυσιακού, που έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την ήττα του Αρη και να μπει στην οκτάδα.
Το πρώτο δεκάλεπτο άνηκε στον Ηλυσιακό, ο οποίος μπήκε με πιο καθαρό μυαλό στο γήπεδο και πήρε τα ηνία του ματς με 20-13.
Ο ΑΓΟΡ ισορρόπησε στα επόμενα δέκα λεπτά το παιχνίδι και με ένα σερί 6-0 στο τέλος του ημιχρόνου, πήγε στα αποδυτήρια με δύο πόντους μπροστά (35-37).
Στην τρίτη περίοδο, με πρωταγωνιστές τους Νανά, Χατζή και Παπανικολόπουλο από τη μία και τους Παπανικολάου και Λάτοβιτς από την άλλη. Ηλυσιακός και ΑΓΟΡ συνέχισαν να συμβαδίζουν στο σκορ και στο 30' οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με 52-51.
Με κάρφωμα του Παπανικολάου, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά με 62-64, τρία λεπτά πριν το τέλος και στα εναπομείναντα δευτερόλεπτα ήταν πιο ψύχραιμοι, με αποτέλεσμα να φύγουν με το διπλό από το κλειστό των Ιλισσίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...