Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΑΡΗΣ - Κόντης: «Ο Σιδηρόπουλος να σταθεί στο ύψος του»

Μπορεί στον Αρη να μην το φωνάζουν, αλλά η αλήθεια είναι πως θορυβήθηκαν από τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι της Τούμπας. Κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή των Κίτρινων, Γιάννη Κόντη, που ναι μεν δεν κατέθεσε άποψη, αλλά τόνισε ότι ο σύλλογος δεν θα δεχθεί διαιτησίες όπως αυτές που είχαν προηγηθεί με τον Καλόπουλο και τον Σταυρίδη.

Επίσης, ο Γιάννης Κόντης αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τις αποφάσεις της Πολιτείας και την αντίδραση της ΕΠΟ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Καλώ τον διαιτητή Σιδηρόπουλο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ενός τέτοιου ντέρμπι. Ας μην είμαστε προκατειλημμένοι. Όλη η Ελλάδα θα παρακολουθήσει τον αγώνα και θέλουμε να παίξει 50-50 και να μη δούμε φαινόμενα περασμένων χρόνων με Καλόπουλο και Σταυρίδη. Θυμάστε είχα παραιτηθεί πριν το ματς με τον Σταυρίδη, όμως άλλοι δεν το θυμούνται. Με τους περισσότερους διαιτητές έχουμε παράπονα. Πρόσφατα είχαμε κάνει αίτημα στη Λίγκα να υπάρχει τουλάχιστον κλήρωση αλλά αυτό δεν το θέλει η FIFA και η UEFA», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για το αν προτίθεται η διοίκηση να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές πριν το ντέρμπι, απάντησε: «Η ιδιαιτερότητα του αγώνα έγκειται μόνο στο ότι είμαστε από την ίδια πόλη. Δεν παίρνουμε πρωτάθλημα όπως κάνουν άλλοι. Είδαμε να συζητάνε παιχνίδι που χάθηκε και να ασχολούνται με αυτό τρία χρόνια. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να μπούμε στα πλέι οφ και όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι έτσι θα κάνουμε και τώρα με τον προπονητή και όσους βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. Θα τους μιλήσουμε πριν τον αγώνα, όπως πράττουμε και σε κάθε ματς, όμως δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης αξιολόγησης αυτού του αγώνα».

Αναφερόμενος στο θέμα του ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ από επενδυτικό όμιλο επανέλαβε ότι «θα υπάρχει εξέλιξη στην γενική συνέλευση της Λέσχης».

Επίσης, για την κόντρα μεταξύ Πολιτείας και ΕΠΟ μετά την κατάρριψη του αυτοδιοίκητου, είπε: «Στην Ελλάδα νομοθετούν κατά το δοκούν υπουργοί και γραμματείς και έχουν βρει το ποδόσφαιρο σαν ένα τομέα στον οποίον θα έχουν ισχύ. Αυτοί που βλέπουν την Ελλάδα να διαλύεται και είχαν συμμετοχή στη διάλυσή της, θεωρούν ότι ψηφίζοντας ένα νόμο με τον οποίο θα έχουν ευθύνη μόνο οι ομάδες, ότι δε θα φέρουν ευθύνη.

Με τον νόμο που ψηφίστηκε θα είμαστε υπεύθυνοι για τις λέσχες και τα όποια επεισόδια μπορεί να γίνουν με ποινές κλπ. Με αυτό το σκεπτικό οι ομάδες δεν θα έχουν διοίκηση γιατί κανείς δε θα θέλει να φέρει τέτοια ευθύνη και να το ρισκάρει. Αν θέλουν να διαλύσουν το ποδόσφαιρο ας το διαλύσουν να τελειώνουμε. Η ΕΠΟ δεν έχει άλλο δρόμο θα πάει στη FIFA και από τη στιγμή που έχει υπογράψει συμμετοχή στις διοργανώσεις στις FIFA, πρέπει να ακολουθήσει αυτούς τους κανονισμούς», είπε και επιβεβαίωσε ότι υπάρχει σκέψη διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω και της καθυστέρησης που παρατηρείται στην εισροή χρημάτων από τον ΟΠΑΠ.

exedrasports.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...