Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Σήμερα η απάντηση του Χιμένεθ στην ΑΕΚ

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε, άλλωστε, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ «μέχρι το βράδυ της Τετάρτης θα έχει κλείσει το θέμα».

Στο προσκήνιο για την «Ένωση» βρίσκονται δύο προπονητές. Ο Πολ Λε Γκεν που αναμένεται να έχει σήμερα συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη στη Γαλλία και ο Μανόλο Χιμένεθ, που παρουσιάζεται αργά χθες το βράδυ να έριξε τις απαιτήσεις του!

«Μαλάκωσε» ο Χιμένεθ

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Ισπανός τεχνικός (προφανώς πληροφορούμενος το ραντεβού ΑΕΚ-Λε Γκεν) γνωστοποίησε στην «Ένωση» ότι ρίχνει τις απαιτήσεις του προκειμένου να αναλάβει την ομάδα αφήνοντας την σκληρή στάση που κρατούσε όλο αυτό το διάστημα.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ χθες το πρωί ανέβασε την προσφορά της από τα 650.000 ευρώ στα 700.000 ευρώ πάγιες αποδοχές προς τον Ισπανό διατηρώντας το υπόλοιπο πακέτο (αμοιβές σε βοηθούς και υψηλά μπόνους), ενώ προχώρησε ταυτόχρονα την περίπτωση του Λε Γκεν βλέποντας τον Γάλλο αρκετά «ζεστό».

Η αντίδραση του Χιμένεθ στη νέα πρόταση της ΑΕΚ άργησε να έρθει. Αυτή έγινε αργά το βράδυ, όπου ο Ισπανός διαμήνυσε στην «Ένωση» ότι πέφτει στις 750.000 ευρώ πάγιες αποδοχές (από τις αρχικές 800.000 ευρώ) και πως προτίθεται να έρθει στην Ελλάδα με δύο και όχι με τρεις βοηθούς (κάτι που αποτέλεσε σημείο τριβής ανάμεσα στις δύο πλευρές).

Έτσι, η απόσταση που χωρίζει πλέον τις δύο πλευρές είναι μηδαμινή και στην ουσία η συμφωνία είναι προ των πυλών.

Πρόκληση ο Λε Γκεν

Ωστόσο, η ΑΕΚ έχει προχωρήσει παράλληλα τις επαφές με τον Λε Γκεν και σήμερα ο Σταύρος Αδαμίδης θα τα πει μαζί του. Υπάρχει πρόσφορο έδαφος και το κασέ του Γάλλου δεν διαφέρει απ’ αυτό του Χιμένεθ. Απεναντίας, παρουσιάζεται να είναι πιο συγκαταβατικός στο θέμα των βοηθών, κάτι που διευκολύνει την ΑΕΚ. Εξάλλου, μπορεί ο Λε Γκεν να είναι σε πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, αλλά το γεγονός ότι έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα στη Γαλλία αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την «Ένωση».

Σε ό,τι αφορά τον Σόουζα μπορεί στα χαρτιά να είναι το νούμερο «3», ωστόσο ο Πορτογάλος θεωρείται «καμένο χαρτί».

Πηγή: Sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...