Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ο Μανόλο Χιμένεθ διάδοχος του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι οριστικά ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Η σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 και ανακοινώθηκε ότι ο 46χρονος Ισπανός θα διαδεχτεί τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Χιμένεθ που αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης (ή το αργότερο το μεσημέρι της Παρασκευής) στην Αθήνα, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο και θα έχει στο πλευρό του τρεις Ισπανούς συνεργάτες. Έναν βοηθό, έναν γυμναστή και έναν αναλυτή στατιστικών.

Ο Σταύρος Αδαμίδης επέστρεψε αργά το απόγευμα από το Παρίσι, όπου δεν κατάφερε να συμφωνήσει με τον Πολ Λε Γκουέν. Έτσι μετά το ναυάγιο με τον Γάλλο προπονητή, η πρόσληψη του Χιμένεθ ήταν μονόδρομος για την ΑΕΚ. Ο Ανδαλουσιανός κόουτς θα έχει ετήσιες αποδοχές 700.000 ευρώ.

Ο Χιμένεθ έπαιξε ποδόσφαιρο (αριστερό μπακ) μέχρι το 1997 στη Σεβίλη. Την τελευταία χρονιά μάλιστα ήταν και συμπαίκτης του Τσιάρτα στην ομάδα. Μεταξύ 2000-2007 ήταν προπονητής της β' ομάδας της Σεβίλης. Ανέλαβε την πρώτη ομάδα της Σεβίλης τον Οκτώβριο του 2007, όταν διαδέχτηκε τον Χουάντε Ράμος που πήγε τότε στην Τότεναμ. Το 2008 οδήγησε τη Σεβίλη στην 3η θέση, το 2009 στην 5η και τον περασμένο Μάρτιο απολύθηκε μετά από διαδοχικές αποτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...