Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ο Ολυμπιακός Βόλου έπαθε καθίζηση στις Σέρρες (2-2)

Ο Ολυμπιακός Βόλου κυριάρχησε στις Σέρρες, προηγήθηκε με 2-0 (10' Μάρτιν, 45' πέναλτι Ούμπιντες), είχε ευκαιρίες και για τρίτο γκολ, αλλά έπαθε καθίζηση στο τελευταίο ημίωρο όταν και έφτασε στην ισοφάρισε ο Πανσερραϊκός (63' Μπέλιτς, 79' πέναλτι Λεοζίνιο). Το 2-2 αδικεί τους φιλοξενούμενους, σ' ένα από τα πιο θεαματικά ματς του πρωταθλήματος.

10’ ΓΚΟΛ (0-1). Ωραία προσπάθεια για τους φιλοξενούμενους, όταν μετά από συνδυασμό Σολάκη και Ουμπίντες,ο τελευταίος βρήκε τον Μαρτίν που με πλασέ άνοιξε το σκορ.

45’ ΓΚΟΛ (0-2). Ο Βοσκόπουλος ανέτρεψε τον Σολάκη στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι που αξιοποίησε ο Ουμπίντες πετυχαίνοντας το 2-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου.

63’ ΓΚΟΛ (1-2). Ο Αλβάρες σέντραρε από δεξιά και ο Μπέλιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιακούποβιτς.

79’ ΓΚΟΛ (2-2). Ο Κάστρο τράβηξε μέσα στην περιοχή τον Γεωργιάδη και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Λεοζίνιο και ισοφάρισε σε 2-2.

ΣΚΟΡΕΡ: 63’ Μπέλιτς, 79’ πεν. Λεοζίνιο-10’ Μάρτιν, 45’ πεν. Ουμπίντες
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παντελιάδης, Μπέλιτς, Ασλανίδης-Ουμπίντες, Ζαραδούκας, Κάστρο

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παντελιάδης, Βοσκόπουλος, Μαβένε, Κάστρο, Μπέλιτς (86’ Ασλανίδης), Λεοζίνιο, Σουμπίνιο (74’ Ανάκογλου), Γεωργιάδης, Νταλέ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ζέλεσι, Ζαραδούκας (75’ Κάστρο), Ντολεζάι, Τομάς, Ουμπίντες, Αλβάρες, Ρόκας, Μόνχε, Σολάκης (59’ Μπρέσκα), Μαρτίν (83’ Καπετάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...