Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Βιεϊρίνια: «Υπερήφανοι για την ομάδα μας»

PAOK FCImage by axilleas4 via FlickrΙδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο άσος του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια για τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ, η οποία ήρθε με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έκαναν μεγάλη προσπάθεια, όχι μόνο γιατί έπρεπε να καταβάλουν την αντίσταση της Ενωσης, αλλά γιατί όπως θεωρούν και ο διαιτητής της συνάντησης Τάσος Κάκος ήταν αρνητικά διακείμενος απέναντί τους.
«Όλοι στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας. Κι αυτό γιατί δεν εγκαταλείπουμε τις προσπάθειες μας στη διάρκεια του αγώνα, αν ο διαιτητής δε σφυρίξει για τελευταία φορά στο παιχνίδι. Και εισπράττουμε τα σχετικά αποτελέσματα. ’λλωστε, πιστεύουμε πολύ στους εαυτούς μας, ξέρουμε τις δυνατότητές μας και πάντα θα διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, είτε παίζοντας στο γήπεδό μας, είτε παίζοντας εκτός έδρας», υποστήριξε.
Αναφορικά με το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε, είπε: «Πήρα την πάσα από τον Μουσλίμοβιτς και η πρώτη σκέψη μου ήταν να του δώσω ξανά την μπάλα. Η φάση, όμως, εξελίχτηκε έτσι που συνέχισα μόνος μου. Αυτό που έψαξα ήταν η καλύτερη θέση προκειμένου να επιχειρήσω το σουτ προς την αντίπαλη εστία. Κι όταν το κατάφερα αυτό, εξαπέλυσα το σουτ. Η αλήθεια είναι ότι πανηγύρισα σαν τρελός».
Οσο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» την επόμενη αγωνιστική, δήλωσε: «Θα παίξουμε σε μια έδρα, όπου πέρσι νικήσαμε και στα δύο παιχνίδια που δώσαμε, τόσο στη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, όσο και στη διαδικασία των πλέι οφ. Βεβαίως κι ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται περισσότερο ενισχυμένος σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, έχοντας κάνει μεταγραφές ποιοτικών παικτών. Θα είναι ένα ακόμη ντέρμπι για την ομάδα μας».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...