Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Στην πόρτα της εξόδου ο Νιόπλιας

Προς λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Νιόπλια, οδηγείται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Παναθηναϊκός. Η άσχημη εικόνα που εμφάνισαν οι «πράσινοι» από την αρχή της σεζόν και ιδιαίτερα στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ, φέρνουν τον 45χρονο προπονητή κοντά στην πόρτα της εξόδου από το «τριφύλλι».
Το κλίμα για τον Νιόπλια είναι πολύ βαρύ και ο Νικόλας Πατέρας φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να αντικαταστήσει τον Κοζανίτη κόουτς με ξένο προπονητή εγνωσμένης αξίας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Οι τρεις άνδρες φέρεται ότι συμφώνησαν για την απομάκρυνση του Νιόπλια από τον πράσινο πάγκο και αναμένεται η απόφασή τους να ανακοινωθεί αύριο.

Ο κ. Πατέρας σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον Νιόπλια φέρεται ότι του γνωστοποίησε την απόφαση της διοίκησης σχετικά με την απομάκρυνσή του. Αύριο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα συναντηθεί και με τους Κάρλος Φρέιτας και Κώστα Αντωνίου, ώστε να εξετάσουν την κατάσταση και παράλληλα να μιλήσουν για τον αντικαταστάτη του 45χρονου Έλληνα προπονητή.

Ο Νιόπλιας στη συνέντευξη Τύπο που ακολούθησε μετά την ισοπαλία (1-1) με τη Λάρισα, σε ερώτηση που του υποβλήθηκε αν σκοπεύει να παραιτηθεί απάντησε λακωνικά: «ΟΚ πάμε παρακάτω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...