Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Aνακοινώθηκε από την Σαμπντόρια ο Γκέντσογλου

Στον ιταλικό σύλλογο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάββας Γκέντσογλου. Αφού έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ ο έλληνας αμυντικός χαφ έκλεισε στην ομάδα της Serie B. Έτσι η Σαμπντόρια ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της την απόκτηση του Γκέντσογλου, χωρίς να δίνει βέβαια πληροφορίες για τη διάρκεια του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, ούτε τις οικονομικές του απολαβές του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ γίνεται έτσι ο πρώτος Έλληνας που θα φορέσει τη φανέλα της Σαμπντόρια. Στην ιστοσελίδα του συλλόγου φιλοξενείται ένα σύντομο βιογραφικό του 21χρονου Έλληνα. Πληροφοριακά ο Σάββας Γκέντσογλου θα αγωνίζεται με το νούμερο 16 στην φανέλα.

Ελεύθερος ο Αμπντουραμάνι και ο Μπέρνς

Άλλοι δυο ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι από τη ΑΕΚ. Μετά από Γκέντσογλου την πόρτα της εξόδου είδαν και οι Μπέρνς και ο Αμπντουραμάνι. Μόνο η ανακοίνωση απομένει για ολοκληρωθεί η αποδέσμευση του Αυστραλού Νέιθαν Μπέρνς.

Από το καλοκαίρι είχαν ξεκινήσει τις προσπάθειες στην ΠΑΕ για απομάκρυνση του 25χρονου επιθετικού αλλά τελικά έμεινε. Από τον Νίκο Κωστένογλου ο Μπέρνς πήρε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε καμία από αυτές. Τελικά σήμερα βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στον παίχτη και την διοίκηση και από σήμερα είναι ελεύθερος να πάει σε όποια ομάδα θέλει.

Τι ίδιο μπορεί να κάνει και ο Σέρτζιο Αμπντουραμάνι καθώς είναι και αυτός ελεύθερος από την ΑΕΚ. Ο νεαρός επιθετικός , ο οποίος πέρυσι πήρε κάποιες ευκαιρίες από τον Μανόλο Χιμένεθ δεν κατάφερε να καθιερωθεί διότι είχε πολλούς τραυματισμούς. Όλα δείχνουν πως ο Σέρτζιο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία έπειτα από 6 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...