Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΣ Γιάννινα: "Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εισήλθαν παράνομα και προκάλεσαν φθορές"

Επίσημη θέση για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα ρίχνοντας τις ευθύνες στον γενικό αστυνομικό διευθυντή της περιφέρειας Ηπείρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ο Πρόεδρος της κ. Χριστοβασίλης, έχει αποδείξει ότι σέβεται τους νόμους και την απόλυτη εφαρμογή τους.

Στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, δυστυχώς με μεγάλη λύπη, διαπιστώθηκε ότι δεν τηρήθηκαν οι αποφάσεις που πάρθηκαν στις δύο συσκέψεις για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, με αποκλειστική ευθύνη του κ. Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Με διαταγή του μεταφέρθηκαν οργανωμένα οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων και τοποθετήθηκαν στην Θύρα 7 (στο δεύτερο ημίχρονο), χωρίς κανένας τους να διαθέτει το απαιτούμενο από το νόμο ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Θα πρέπει να τονίσουμε επίσης ότι οπαδοί του Παναθηναϊκού πριν από την έναρξη του αγώνα προσπάθησαν να εισέλθουν, επίσης παράνομα στο γήπεδο, προκαλώντας φθορές στην Θύρα 1-2. Η δικαιολογία, ότι η απόφαση του κ. Γενικού είναι απόρροια πιέσεων που δέχθηκε, όπως ο ίδιος επικαλέστηκε, προφανώς για να δικαιολογήσει την αναίρεση των αποφάσεων των συσκέψεων και των συναδέλφων του, δεν πείθει κανέναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...