Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ανακοινώθηκε ο Μασάδο στον Άρη

Ο Μανουέλ Μασάδο είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Άρη για τους επόμενους έξι μήνες, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός, που βρέθηκε την Πέμπτη στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο, πιάνει δουλειά στον Άρη και θα είναι ο τέταρτος προπονητής αυτή τη σεζόν που αναλαμβάνει την ομάδα αυτή τη σεζόν (Τσιώλης, Πρόμπιερζ, Μιχαλήτσος).


Ο Μασάδο είχε μια πρώτη επαφή με τους ποδοσφαιριστές των "κιτρινόμαυρων", αφού τους μίλησε στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στις βοηθητικές αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ δίνοντας σύνθημα αντεπίθεσης για την κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί στο φετινό μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League και συνάμα σε εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου και ακολούθως την παρακολούθησε.


Ο Πορτογάλος προπονητής, συμφώνησε με τους ανθρώπους του Άρη για συμβόλαιο έξι μηνών (μέχρι το τέλος της σεζόν), με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.


Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Πορτογάλο τεχνικό Manuel Ant?nio Marques Machado ως το τέλος της σεζόν και με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο. Ο νέος τεχνικός του Άρη ολοκλήρωσε και το τυπικό μέρος της συμφωνίας με τις υπογραφές των συμβολαίων. Αντίστοιχα το ίδιο συνέβη και με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Ο βοηθός προπονητή Μπαζίλιο Φερνάντες Μάρκες και ο γυμναστής Ζοζέ Αουγκούστο Αραούζο θα είναι οι δύο άμεσοι συνεργάτες του κ. Μασάδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...