Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Παπασταθόπουλος: Είμαι έτοιμος να παίξω στη Μίλαν

Έτοιμος να παίξει στη Μίλαν νοιώθει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο 22χρονος Έλληνας αμυντικός με δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε, ότι η μετεγγραφή του στους «ροσονέρι» αποτελεί όνειρο ζωής και ότι δεν τον φοβίζει το γεγονός ότι θα αγωνιστεί σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες τυο κόσμου.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής τόνισε στο ραδιοφωνικό σταθμό NOVAΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τις πρώτες εντυπώσεις του: «Είναι ιδιαίτερα οργανωμένη ομάδα, οι συνθήκες προπόνησης είναι εξαιρετικές και το προπονητικό κέντρο άριστο. Το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι ευχάριστο και οι συμπαίκτες μου είναι καλά παιδιά».

Για το που αποδίδει το άλμα στην καριέρα του: «Όταν ένας ποδοσφαιριστής δουλεύει, με λίγη τύχη μπορεί να τα καταφέρει. Στάθηκα τυχερός γιατί έκανα μεγάλα βήματα σε μικρή ηλικία και παρουσίαζα συνεχή βελτίωση».

Για το αν αισθάνεται έτοιμος να καθιερωθεί στη Μίλαν: «Δεν με φοβίζει κάτι και νοιώθω έτοιμος. Πιστεύω πως είμαι έτοιμος. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, έναν σύλλογο με τους περισσότερους τίτλους. Αυτό που ζω είναι φανταστικό».

Για τη συνάντησή του με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Είναι ένας άνθρωπος πολύ φιλικός. Αυτό που είπε σε όλους τους νέους παίκτες, είναι πως ο σύλλογος είναι πολύ οργανωμένος και το μόνο που θέλει από μας είναι να παίζουμε για τη φανέλα».

Για τον τρόπο που τον υποδέχτηκε ο κόσμος: «Οι φίλαθλοι με υποδέχθηκαν με θέρμη. Η περίπτωσή μου είναι η πρώτη μετεγγραφή νεαρού παίκτη που γίνεται τα τελευταία χρόνια στη Μίλαν. Ο σύλλογος θέλει να κάνει μία ανανέωση, ξεκίνησε από μένα κι αν όχι φέτος, θα έρθουν κι άλλοι νέοι παίκτες στο μέλλον».

Για τη θέση που θα αγωνιστεί: «Το ποδόσφαιρο έχει φτάσει σε σημείο ώστε να κάνουν μεγάλη καριέρα όποιοι παίκτες αγωνίζονται σε διάφορες θέσεις. Τη θέση του αμυντικού χαφ δεν την ξέρω καλά, αλλά δεν αποκλείω τίποτα. Και πριν να έρθω στην Ιταλία δεν ήξερα τη θέση του δεξιού μπακ, αλλά με πολλή δουλειά κατάφερα να τη μάθω πολύ καλά».

Για το αν θα αποχωρήσει από τη Μίλαν ο Γκατούζο: «Αυτό που είπε ο πρόεδρος είναι πως από αυτή την ομάδα δεν φεύγει κανείς αν δεν το θέλει ο ίδιος. Η Μίλαν δεν διώχνει παίκτες».

Για το πρόγραμμα στο υπόλοιπο της προετοιμασίας της Μίλαν: «Θα πάμε στο Λονδίνο να παίξουμε δύο παιχνίδια, έχουμε ένα φιλικό στην Αμερική με τον Παναθηναϊκό, ενώ μετά τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα θα παίξουμε σε διάφορα τουρνουά στην Ιταλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...