Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Μπάγεβιτς: Στην Αυστραλία θα μοντάρουμε την ομάδα

Ως ευκαιρία να αρχίσει το μοντάρισμα της ομάδας, αλλά και να δει τις δυνατότητες των παικτών του εν όψει της νέας περιόδου, χαρακτήρισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς το ταξίδι της ΑΕΚ στην Αυστραλία. Η «Ένωση» αναχώρησε για το Σίδνεϊ σήμερα το απόγευμα και αναμένεται να αφιχθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η ΑΕΚ θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους τη Σίδνεϊ FC την Κυριακή, την Μπλάκμπερν στις 28 Ιουλίου και την Ρέιντζερς στις 31 του μηνός.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε  ότι: «Ξέρουμε τι μας περιμένει από τους Έλληνες που βρίσκονται εκεί. Είναι χαρά τόσο για εκείνους, όσο και για εμάς τους ίδιους. Πρόκειται για μια καλή εμπειρία, θέλουμε να περάσουμε καλά και να δώσουμε χαρά στους Έλληνες της Αυστραλίας»

Όσον αφορά τα φιλικά ματς ο Μπάγεβιτς είπε: «Περιμένουμε ότι θα γίνουν τρία πολύ δυνατά φιλικά στην Αυστραλία. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη δυναμική της ομάδας, αλλά και να αρχίσουμε να μοντάρουμε την ενδεκάδα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι θα αγωνιστούν όσοι παίκτες βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από πλευράς ετοιμότητας, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Τζεμπούρ και Ντιόπ, οι οποίοι ενσωματώθηκαν αργά στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Σχετικά με την κίνηση της διοίκησης να προτείνει την ανανέωση του συμβολαίου του Τζιμπούρ, ο Μπάγεβιτς είπε ότι του έγινε μια πολύ καλή πρόταση την κατάλληλη στιγμή. Από εκεί και πέρα το θέμα χειρίζεται ο πρόεδρος.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναμένεται να φτάσει στο Σίδνεϊ (μέσω Μπανγκόγκ) το μεσημέρι της Παρασκευής, ύστερα από ταξίδι περίπου 24 ωρών. Στην αποστολή μετέχουν οι: Σάχα, Αραμπατζής, Δέλλας, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Αργυρίου, Γιάχιτς, Καράμπελας, Γεωργέας, Νταντόμο, Λαγός, Ιντζόγλου, Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές, Ντιόπ, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Έντερ, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Μπερνς, Παυλής. Οι Ματεντζίδης, Καλαμιώτης, Τσαμουρλίδης, Φροξυλιάς και δύο τερματοφύλακες, οι Λούκατς και Μοσχονάς, έμειναν στην Αθήνα και θα προπονούνται μαζί με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται (Αραούχο, Γκερέιρο, Γιαχάγια, Κουτρομάνος και Χέρσι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...