Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ζουέλα: «Θέλω διακρίσεις με τον ΠΑΟΚ»

Στο αθλητικό κέντρο του Μπάντε Μπουκενάου της Γερμανίας, σήμερα ήταν η σειρά του Φρανσίσκο Ζουέλα να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου που ακολουθούν την προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Ο Αγκολέζος στόπερ μίλησε για το κλίμα στην ομάδα, το στυλ του νέου, κατά Μπερέτα ΠΑΟΚ , τόνισε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για τις ευρωπαικές της υποχρεώσεις και ξεκαθάρισε ότι επέστρεψε στην Ελλάδα για να πιάσει κορυφή με τον «Δικέφαλο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Φράνκι»…

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους τους παίκτες. Δεν... κλαίω, όμως, ούτε λέω ότι δυσκολεύομαι επειδή κάνω δεύτερη φορά προετοιμασία. Τα πόδια μου πράγματι είναι βαριά, αλλά με βοηθάει το τιμ των φυσιοθεραπευτών της ομάδας να είμαι σε καλή κατάσταση».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Είναι πολύ καλό το κλίμα. Είναι πολύ καλά παιδιά όλοι οι νέοι συμπαίκτες μου. Βεβαίως, το περίμενα αυτό, γιατί το ήξερα πριν μεταγραφώ στην ομάδα. Αν δουλέψουμε σωστά, όλα αυτά τα καλά πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις κι αυτό το καλό κλίμα στην ομάδα, θα βγούνε στα παιχνίδια».

Για την ήττα στο φιλικό από την ΤΣΣΚΑ και την όχι καλή εμφάνιση της ομάδας: «Δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε σε φιλικό παιχνίδι. Καλύτερα, όμως, να χάνουμε τώρα, παρά στο πρωτάθλημα ή στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μάθαμε από αυτή την ήττα, είδαμε τα λάθη που κάναμε και πιστεύω ότι αυτά δεν θα γίνουν ξανά».

Για τον τομέα της άμυνας: «Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Εγώ δεν ξέρω τον κ. Σάντος, ούτε τον τρόπο που δούλευε στην ομάδα. Ό,τι πει ο κ. Μπερέτα, αυτό προσπαθούμε να μάθουμε. Όλα είναι καινούργια για όλους μας. Προσπαθούμε να μπούμε στη φιλοσοφία του προπονητή μας».

Για το στοίχημα Τσάμπιονς Λιγκ, τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας και τον πιθανό αντίπαλο του ΠΑΟΚ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι σε τέτοιο επίπεδο. Δεν υπάρχουν διαφορές στις ομάδες. Δεν ξέρουμε πόσον καιρό έχει δουλέψει στην προετοιμασία η Μπράγκα ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Είναι ανάλογα με το πόσο γρήγορα θα είμαστε "φρέσκοι" εμείς οι παίκτες. Έχουμε στο μυαλό μας ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες πρέπει να μάθουμε ό,τι θέλει ο προπονητής από εμάς. Έχουμε την Ευρώπη μπροστά μας και θέλουμε να περάσουμε, αν είναι δυνατό, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μέχρι το πρώτο ματς, πιστεύω ότι θα είναι όλα καλά στην ομάδα μας. Σιγά σιγά θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για το αν ο ίδιος θα είναι έτοιμος, όταν έρθει η ώρα των επίσημων αγώνων: «Πιστεύω ότι μέχρι να αρχίσουν τα επίσημα ματς θα είμαι όσο έτοιμος πρέπει».

Για το προσωπικό του στοίχημα με τον ΠΑΟΚ: «Έχω μεγάλη φιλοδοξία! Όταν μου είπε ο μάνατζέρ μου να μεταγραφώ στον ΠΑΟΚ, είπα σε ένα λεπτό "ναι"! Δεν ήρθα στην ομάδα για τα λεφτά. Αν ήθελα περισσότερα λεφτά, θα έμενα στη Ρωσία. Με τον ΠΑΟΚ, όμως, θέλω να διακριθώ σε κορυφαίο επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...