Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Φήμες για Γκατούζο στον Ολυμπιακό. !

Είδηση που ισοδυναμεί με ...βόμβα μεταδόθηκε από την Ιταλία.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, αναμένεται στην Αθήνα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο μάνατζερ  τού Τζενάρο Γκατούζο, ώστε να αρχίσει επαφές με τον Ολυμπιακό.

Οπως μετέδωσε  το  «Sky Sport», ο εκπρόσωπος  του Γκατούζο, Αντρέα Ντ' Αμίκο, αναμένεται άμεσα στην Αθήνα ώστε να μιλήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να έρθει στο Λιμάνι ο σπουδαίος Ιταλός άσος. Ο Γκατούζο, ηλικίας 32 ετών, παίζει από το 1999 στη Μίλαν, αλλά ενδέχεται να την εγκαταλείψει!Ο Γκατούζο έχει αγωνιστεί και 73 φορές στην εθνική Ιταλίας.

Στο μεταξύ, ο Εβαλντ Λίνεν μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για το επικείμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπέσα για το Europa League.

« Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τη Μπέσα. Εχουμε συγκεντρώσει  κάποιες πληροφορίες για το τι έκανε την περασμένη περίοδο, την παρακολουθήσαμε σε κάποια φιλικά , αλλά είναι δύσκολο να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη σε αυτή τη χρονική στιγμή. Οι αντίπαλοί μας θα έχουν ισχυρό κίνητρο, θα τρέξουν, θα παλέψουν και θα δώσουν το 100%.Γι' αυτό πρέπει  να είμαστε προετοιμασμένοι. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Ο Ολυμπιακός δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Δεν θα ήταν φυσικό κάτι τέτοιο. Δουλέψαμε καλά κατά τη διάρκεια  της προετοιμασίας.Ο στόχος μας είναι όλη η σεζόν.  Θέλουμε να προχωρήσουμε σε αυτόν τον θεσμό και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...