Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Κέρκυρα και Ηρακλής όλα στο “μηδέν”

Σ' ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στην Πάτρα, Κέρκυρα και Ηρακής αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ. Η Κέρκυρα τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες το παιχνίδι, λόγω αποβολής του Χαμπλ στο 87΄. Ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών της Κέρκυρας, ως τυπικά γηπεδούχος στo «Παμπελοποννησιακό».
 Το παιχνίδι ήταν κάκιστο ποιοτικά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, με τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν περισσότερο να βγουν από το στάδιο αλώβητοι, καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν επικίνδυνος για τη σωματική τους ακεραιότητα. Η Κέρκυρα είχε μία κάποια υπεροχή στις κινήσεις, χωρίς να απειλεί ουσιαστικά τον Ελευθερόπουλο, με εξαίρεση κάποια σουτ των Καλαντζή και Στολτίδη. Ακόμα πιο εύκολο απόγευμα πέρασε ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος αρκέστηκε σε ρόλο θεατή.

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην δίνει σε καμία από τις δύο αντιπάλους τους τρεις βαθμούς, όμως τόσο ο Μπάμπης Τεννές όσο και ο μαρίνος Ουζουνίδης θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι. Τόσο η Κέρκυρα όσο και ο Ηρακλής έμειναν ψηλά στη βαθμολογία, με σαφώς καλύτερη συγκομιδή βαθμών από ότι θα περίμεναν στην αρχή της σεζόν οι οπαδοί τους.
Το φιλμ του αγώνα

4' Σε γυριστό σουτ του Καλαντζή, η μπάλα πέρασε λίγο από το δοκάρι του Ελευθερόπουλου.
10' Ο Γιάκομπ απέφυγε τον Βενέτη και από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.
26' Σε σέντρα του Έπσταϊν από τα αριστερά, ο Στολτίδης έπιασε εντυπωσιακό εναέριο σουτ από το ύψος του πέναλτι,  αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
33’ Ο Καλαντζής σούταρε, απέκρουσε ο Ελευθερόπουλος, στην επαναφορά ο Στολτίδης πλάσαρε, όμως ο Κατσιαμπής με τάκλιν έδιωξε σε κόρνερ.
49' Σε σουτ του Φλαβίνιο από καλή θέση η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ηρακλή.
56’ Ο Τσίγκας από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.
77' Εκτέλεση κόρνερ από τον Φλαβίνιο ο Μακρής πήρε την κεφαλιά η οποία έφυγε πάνω από την εστία του Ελευθερόπουλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φλαβίνιο-Παπαστεργιανός, Σολτάνι
ΚΟΚΚΙΝΗ: 87’ Χαμπλ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Μακρής, Στολτίδης (78’ Χάμπλ), Καλαντζής (60’ Γιάντσης), Φλαβίνιο, Έπσταϊν (91’ Μακρυδημήτρης),Τσίγκας.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κανακούδης, Κατσιαμπής, Χόσεμι, Ντάνι, Πίτου Γκαρσία (90’ Βέλλιος), Σίσιτς (67’ Βουτσιάς), Μάρα (58’ Παπαστεργιανός), Σολτάνι, Γιάκομπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...