Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Νιόπλιας: Πρώτα παραιτήθηκε και μετά ανακάλεσε!

Μέσα σε μισή ώρα ανακάλεσε την παραίτησή του ο Νίκος Νιόπλιας! Αμέσως μετά τη δήλωση του στη συνέντευξη Τύπου, επικοινώνησε μαζί του ο Νικόλας Πατέρας: «Σε στηρίζω. Δεν υπάρχει θέμα παραίτησής σου» φέρεται να του είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κι έτσι ο Νιόπλιας πήρε πίσω την παραίτηση.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με τον Νιόπλια φέρεται να του είπε: "Δεν έχεις να πας πουθενά. Σου έχουμε εμπιστοσύνη, πιστεύουμε σε εσένα και θα προχωρήσουμε μαζί". Τα λόγια του Πατέρα έπεισαν τελικά τον Κοζανίτη προπονητή να ανακαλέσει την παραίτησή του και να παραμείνει στον πάγκο του "τριφυλλιού".

Πάντως, την προσπάθεια να μεταπειστεί ο Νιόπλιας είχε ξεκινήσει στα αποδυτήρια ο Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς του είπε: «Κόουτς έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια, εγώ και η υπόλοιπη ομάδα σε θέλουμε εδώ μαζί μας».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν άντεξε το κλίμα της αμφισβήτησης που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα και έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση του προέδρου του Παναθηναϊκού.

“Θα επιδιώξω να συναντηθώ μέσα στην εβδομάδα με τον πρόεδρο για να του πω ότι δεν θέλω να κάθομαι στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Δεν γίνεται το καλοκαίρι να είσαι ο καλύτερος προπονητής και τώρα να είσαι ο περίγελος!” δήλωσε βουρκωμένος στη συνέντευξη Τύπου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Μισή ώρα αργότερα ο Κώστας Αντωνίου ενημέρωνε τους δημοσιογράφους για την ανάκληση της παραίτησης Νιόπλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...