Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Πρώτο «θύμα» της κρίσης στον ΠΑΟΚ ο Ζουέλα

Πρώτο «θύμα» της κρίσης στον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα απ' τον Άρη, αναμένεται να είναι ο Φρανσίσκο Ζουέλα. Ο Αγκολέζος αμυντικός υπέπεσε, όπως τονίστηκε απ' την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, σε πειθαρχικό παράπτωμα το περασμένο Σάββατο και ο προπονητής του «Δικέφαλου», Παύλος Δερμιτζάκης αποφάσισε να τον στείλει σε απολογία στη διοίκηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζουέλα κατάλαβε ότι δεν θα είναι στη βασική ενδεκάδα για την αναμέτρηση με τους "κίτρινους", πήρε το μπουφάν της φόρμας του και ζήτησε να αποχωρήσει από το γήπεδο, λέγοντας ότι δεν αισθάνεται καλά. Ο Δερμιτζάκης τον ρώτησε τι έχει, ο Ζουέλα του είπε ότι δεν αισθάνεται ψυχολογικά καλά γιατί θέλει να παίζει, ο Δερμιτζάκης του μίλησε και ο παίκτης έκανε κανονικά, τελικά, προπόνηση. Ο προπονητής όμως τον έστειλε στη διοίκηση για τα περαιτέρω.
Όσον αφορά στην "επόμενη μέρα" του ντέρμπι, η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες σήμερα, ώστε να αποφορτιστεί το κλίμα, ενώ αναμένεται να γίνει νέα συνάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και τον Παύλο Δερμιτζάκη ώστε να συζητηθεί τί μέλλει γενέσθαι.
Θέμα προπονητή, πάντως, δεν υπάρχει, παρά τα όποια ακούστηκαν και ακούγονται στη Θεσσαλονίκη σε βάρος του Δερμιτζάκη.
 Συνέντευξη Τύπου Παύλου Δερμιτζάκη
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (6/10) στις 14:00, όπως ανακοινώθηκε σχετικά από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ. Σε αυτήν αναμένεται να αναφερθεί σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 14.00, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου του προπονητή, Παύλου Δερμιτζάκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...