Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ: Ενάμησι μήνα εκτός αγώνων ο Σνάουτσνερ

Γεμάτη ατυχίες ήταν η σημερινή ημέρα για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ. Αρχικά, έγινε γνωστό ότι ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ υπέστη ρήξη β' βαθμού έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και η αποθεραπεία του αναμένεται να διαρκέσει περίπου 6 εβδομάδες. Ολα αυτά ενώ στην πρωινή προπόνηση χτυπούσε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Ο Πολωνός είχε τραυματιστεί στον αγώνα με την Καβάλα, έκανε σήμερα το πρωί μαγνητική τομογραφία και έδειξε τη ζημιά που θα τον κρατήσει "έξω" από αρκετούς αγώνες του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα θα λείψει από τους αγώνες πρωταθλήματος με ΑΕΚ (εντός), Ολυμπιακό (εκτός), Ατρόμητο (εντός), Λάρισα (εκτός) και Ηρακλή (εντός), συν τα παιγνίδια με την Μπριζ στις 2 Δεκεμβρίου και Ντιναμό Ζάγκρεμπ στις 15 του ίδιου μήνα για το Europa League.

Αν η αποθεραπεία του εξελιχθεί ομαλά, θα επιστρέψει για το παιγνίδι της αυλαίας του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κέρκυρα στις 19 Δεκεμβρίου.

Ο νεαρός Λαρισαίος υπέστη κάκωση ποδοκνημικής και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για 2-3 μέρες, ενώ λίγο μετά και ο Στέλιος Μαλεζάς αποχώρησε προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν συμμετείχε προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα, από χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα με την Καβάλα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ λόγω ίωσης αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις της Σουρωτής ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Ο Σέρβος μέσος θα χάσει σίγουρα το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ, όπως και οι τραυματίες Λίνο και Σαβίνι.

"Φουλ" το ιατρικό δελτίο του Μάκη Χάβου που προσπαθεί να ετοιμάσει μέσω όλων αυτών των προβλημάτων την ομάδα του για νέα νίκη, που θα την "ανεβάσει" ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...