Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Πρόθυμος να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο Τοροσίδης

Την πρόθεσή του να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Βασίλης Τοροσίδης μέσω συνέντευξης που έδωσε στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας. Ο διεθνής άσος των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την παρουσία του στην ομάδα και ουσιαστικά προανήγγειλε την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει μεταφέρει την πρόθεσή της για παράτασης της συνεργασίας με τον 25χρονο αμυντικό και ο ίδιος βλέπει θετικά αυτό το ενδεχόμενο. «Νοιώθω πάρα πολύ καλά στον Ολυμπιακό και είμαι ευχαριστημένος τόσο από την ομάδα, όσο και από την παρουσία μου εδώ. Σαν σκέψη πάντως η παραμονή μου στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της καριέρας μου δεν είναι μακριά από αυτό που θέλω και αισθάνομαι» είπε ο διεθνής ποδοσφαιριστής στη συνέντευξή του.

Ο Τοροσίδης εντάχθηκε στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων» τον Ιανουάριο του 2007 προερχόμενος από τη Skoda Ξάνθη και μέχρι σήμερα αγωνίστηκε σε 89 παιχνίδια (11 γκολ). Σε αυτό το διάστημα κατέκτησε το πρωτάθλημα στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα και στη συνέχεια δύο νταμπλ.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φετινή διοργάνωση και τόνισε ότι πρόκειται για δυνατό πρωτάθλημα όπου έχουν σημειωθεί αρκετές ανατροπές. Επίσης πρόσθεσε πως οι 70 βαθμοί θα αποτελέσει το κριτήριο για την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο και επισήμανε ότι το «κλειδί» για την επικράτηση είναι τα αποτελέσματα με τις αποκαλούμενες μικρές ομάδες.

Αναφέρθηκε επίσης και στο φαινόμενο της βίας στα γήπεδα λέγοντας, ότι φέτος τα κρούσματα έχουν μειωθεί αισθητά. Είπε ακόμα ότι οι οπαδοί πρέπει να καταλάβουν ότι τα επεισόδια δεν βοηθούν κανένα, αντίθετα κάνουν κακό στην ομάδα τους και ότι πρέπει να δουν το ποδόσφαιρο ως θέαμα και ως ένα τρόπο διασκέδασης. enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...