Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Serie A: Νικήτρια η Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου

Serie A
Image via Wikipedia
Αν και η Ίντερ έχει βγει από νωρίς φέτος εκτός της κούρσας του τίτλου, στο μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου επικράτησε της «μισητής» συμπολίτισσάς της Μίλαν με 1-0.

Η επικράτηση των «νερατζούρι» ήρθε κυριολεκτικά τελείως κόντρα στη ροή του αγώνα, αφού πριν και μετά το γκολ οι «ροσονέρι» ήταν εκείνοι που είχαν τον έλεγχο, πίεσαν ασφυκτικά τους αντιπάλους τους και έχασαν τεράστιες ευκαιρίες, που αθροιστικά θα μπορούσαν να τους δώσουν τη νίκη.

Μια φάση, όμως, ήθελε η Ίντερ για να κάνει τη ζημιά. Τη βρήκε στο 55', όταν μετά από λάθος στην άμυνα των τυπικά γηπεδούχων (αφού και οι δυο ομάδες μοιράζονται ως έδρα το Σαν Σίρο) ο Μιλίτο κατάφερε με το αριστερό να νικήσει τον Αμπιάτι, πετυχαίνοντας το τρίτο του συνεχόμενο γκολ στο πρωτάθλημα.

Το στραβοπάτημα αυτό της Μίλαν επέτρεψε στη Γιουβέντους να ξεφύγει μόνη της στην κορυφή του Καμπιονάτο, παρά την ισοπαλία της με την Καλιάρι (1-1). Η «γηραιά κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου προηγήθηκε στο 7' με τον Βούτσινιτς, αλλά ο Κοσού ισοφάρισε στο 48' και έδωσε τον βαθμό στους φιλοξενούμενους.

Γκέλα έκανε και η Τζένοα, που σε ένα θεαματικό ματς γνώρισε την ήττα εκτός έδρας με 3-2 από τη Τζένοα.

Στις νίκες επέστρεψε η Λάτσιο, που επιβλήθηκε με 2-0 της Αταλάντα χάρη στα τερματα των Χερμάνες (πεν. 20') και Κλόζε (90').
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...