Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Σούπερ Λίγκα: Παιχνίδια χωρίς φαβορί

Η 22η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώνεται σήμερα με τη διεξαγωγή των έξι αναμετρήσεων που απέμειναν, μετά τις τρεις χθεσινές.


Στην πρώτη από αυτές ο πρωταθλητής και μοναδικός αήττητος στη διοργάνωση Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό, τη μία από τις μόλις δύο ομάδες που δεν έχει κατορθώσει να νικήσει αλλά και να σκοράρει εναντίον της και η οποία ήταν η πρώτη που τον υποχρέωσε σε απώλεια βαθμών (η άλλη ήταν ο Ατρόμητος).

Με τους νεοαποκτηθέντες Ιβάν Μαρκάνο και Νέλσον Βαλντές στην αποστολή αλλά χωρίς το πρώτο «κανόνι» τους πια, τον Κώστα Μήτρογλου που τώρα θα «βροντάει» για τη Φούλαμ, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιζητήσουν να πάρουν εκδίκηση για την ισοπαλία του Αγρινίου, απέναντι όμως σε μία ομάδα που και πολύ τρέχει και εξαιρετικά αμύνεται.

Ακόμη πιο ενδιαφέροντες είναι όμως οι αγώνες που ακολουθούν, καθώς σε αντίθεση με το παιχνίδι του Φαλήρου δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αφού η θεωρητική ανωτερότητα των φιλοξενούμενων ομάδων αντισταθμίζεται από την έδρα και τη φόρμα των γηπεδούχων. Αυτό ισχύει στις συναντήσεις Καλλονή-Αστέρας στο ΟΑΚΑ, Απόλλωνας Σμύρνης-Ατρόμητος στη Ριζούπολη, Βέροια-Πανθρακικός και Πλατανιάς-ΠΑΟΚ, ενώ πιο ισορροπημένο φαίνεται το ζευγάρι Πανιώνιος-Εργοτέλης.

Το πρόγραμμα:
15:00  Ολυμπιακός-Παναιτωλικός           (Novasports 2)
17:15  Καλλονή-Αστέρας                         (Novasports 2)
17:15  Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος      (Novasports 4)
17:15  Βέροια-Πανθρακικός                    (Novasports 7)
17:15  Πανιώνιος-Εργοτέλης                    (Novasports 3)
19:30  Πλατανιάς-ΠΑΟΚ                          (Novasports 1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...