Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Νέο γκολ ο Ντουντού, νέα νίκη για τον ΟΦΗ

Ο Ντουντού είναι η ηχηρή μεταγραφή του ΟΦΗ για τον χειμώνα. Ο βραζιλιάνος μέσος το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία και με δικό του γκολ η ομάδα του έφτασε στο 1-0 επί του Εργοτέλη εκτός έδρας.


Το γκολ ήρθε στο 42' και ήταν ένα καταπληκτικό σουτ με το αριστερό πόδι από τον Ντουντού που έστειλε τη μπάλλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Στοϊκοβιτς. Ηταν η καλύτερη στιγμή για την ομάδα του Σα Πίντο που δείχνει σε πλήρη φόρμα αυτή την εποχή.

Ο Εργοτέλης είχε τις δικές του ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ. Στο 29' ο Ρομάνο είχε δοκάρι και νέο δοκάρι για τον Εργοτέλη στο 36' με τον Κούμπικ.

Να τονιστεί πως στο 71' αποβλήθηκε ο Ρομάνο γιατί χτύπησε τον Ντουντού και έτσι ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής: Παππάς.

Κόκκινη: Ρομάνο (71').

Κίτρινες: Μεχία, Στάθης.

Εργοτέλης: Στοϊκοβιτς, Τζανακάκης, Πίτσος(78' Αζίζ), Μεχία, Γιοβάνοβιτς, Κοζορώνης, Ρομάνο, Ιμπραϊμ(56' Χαντί), Κούμπικ(69' Μπουχαλάκης), Μονακέλο, Μπαντιμπανγκά.

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Ζε Εντουάρντο, Μπούρμπος(28' Στάθης), Σίσιτς(62' Κουτσιανικούλης), Μακρής, Ντουντού(74' Κάλαϊτζιτς), Παπάζογλου, Μιλιάζες, Περογαμβράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...