Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO - Άρης: Άλλη μια ισοπαλία στο «Βικελίδης» κόντρα στην Ξάνθη

Οι «κίτρινοι» παραμένουν χωρίς νίκη στο «σπίτι» τους, έπειτα και από το 1-1 με την Ξάνθη και παράλληλα κολλημένοι στον πάτο της βαθμολογίας


Ούτε απέναντι στην Ξάνθη ήταν το «τυχερό» του Άρη. Οι «κίτρινοι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 απέναντι στους Ακρίτες, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και παρέμειναν για ακόμη ένα ματς χωρίς νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 


Οι Ακρίτες κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Πέτρο Μάνταλο στο 52’, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο το έργο των γηπεδούχων. Τελικά, η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου κατάφερε να ισοφαρίσει, κόντρα στη ροή του ματς, με τον Τάσο Μπακασέτα (τρίτο του γκολ σε δύο ματς με τους «κίτρινους») στο 68ο λεπτό.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι έγινε ροντέο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να ψάχνουν το γκολ της νίκης, το οποίο, ωστόσο, δεν ήρθε με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ντεμπούτο για την Ξάνθη έκανε ο Πάμπλο Γκαρσία. Από τα πόδια του Ουρουγουανού προήλθε το γκολ της ομάδας του Μάουρερ. Έντονες αποδοκιμασίες στο από τους φίλους του Άρη σε Διούδη και Πουλίδο μετά το τέρμα των φιλοξενούμενων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...