Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μίτσελ έχει γράψει ιστορία στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Οι ισπανοί σημειώνουν ότι ο Μίτσελ έχει γράψει ιστορία στον Ολυμπιακό με την πρόκριση στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και αναφέρονται στους αγώνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Η «Marca» χαρακτηρίζει το ματς Ολυμπιακού-Γιουνάιτεντ χωρίς ισορροπία, δίνει πλεονέκτημα πρόκρισης στους Μπέμπηδες, αλλά λόγω των συγκυριών δίνει πιθανότητες στον Μίτσελ για να πάρει ο Ολυμπιακός το καλό αποτέλεσμα:
 
 «Ένας γίγαντας που είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνάει δύσκολους καιρούς, όπως η Μίλαν. Στα χαρτιά είναι ένα ματς χωρίς ισορροπία. Ο Μίτσελ έχει πιθανότητες να πετύχει κάτι καλό. Όμως έτσι και αλλιώς έχει ήδη γράψει ιστορία στον πάγκο του Ολυμπιακού, έχοντας προκριθεί από τον όμιλο του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως θα υπάρχει τεράστια διαφορά στον ρυθμό του ματς στο Ολντ Τράφορντ και θα είναι υπέρ του Μόιες», αναφέρει το δημοσίευμα.

Η πρώτη συνάντηση Ολυμπιακού- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διεξαχθεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 25 του μήνα και ο αγώνας ρεβάνς στο Ολντ Τράφορντ στις 19 Μαρτίου.


Τα εισιτήρια διαρκείας

Ανακοίνωση για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της Θύρας 3 εξέδωσε την Δευτέρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ότι αφορά τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Σημειώνεται ότι «οι
κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της Θύρας 3 θα εισέλθουν κανονικά από την είσοδό τους (τουρνικέ) και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κερκίδα της Θύρας 5».

Ο Ολυμπιακός των 100 γκολ

Ο Ολυμπιακός έφτασε τα 100 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις την εφετινή σεζόν και η ΠΑΕ έφτιαξε μία ειδική φωτογραφία για την περίσταση. Στο επίσημο instagram του Ολυμπιακού υπάρχει η εξής αναφορά: «Δεν είναι ευχή πλέον, τα εκατοστίσαμε! 100 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις την φετινή σεζόν»! Η ανάρτηση συνοδεύεται και από μία φωτογραφία σε κόκκινο φόντο όπου φαίνονται τα γκολ ανά διοργάνωση.


Νέος εμπορικός διευθυντής

Τον νέο της εμπορικό διευθυντή Μιχάλη Λάιο, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση του Νίκου Καραούζα ο οποίος μετακινήθηκε στην ΑΕΚ.
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το κ. Μιχάλη Λάιο, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του εμπορικού διευθυντή», αναφέρει ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...