Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Προπόνηση μέχρι τα μεσάνυχτα για τους "Πράσινους"

Η κάκιστη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτή που του στοίχισε και τη νίκη στον αγώνα με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.  

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε πολλά παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του, ειδικά στην άμυνα, θεωρώντας πως οι παίκτες του αδίκησαν τους εαυτούς τους, και δεν το άφησε έτσι.


Χθες το μεσημέρι κι ενώ ακόμη η αποστολή ήταν στο Μιλάνο ανέλυσε στους παίκτες του μέσω βίντεο τα λάθη που έγιναν κάνοντας έντονες παρατηρήσεις. Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αλλά τους ενημέρωσε πως με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα θα ακολουθήσει προπόνηση, όπως κι έγινε. Παρότι οι «πράσινοι» επέστρεψαν στη βάση τους λίγο μετά τις 22:00, πήγαν κατευθείαν στο ΟΑΚΑ και έκαναν προπόνηση με έμφαση στην τακτική και σε ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς. Αυτή ολοκληρώθηκε, δε, μετά τα μεσάνυχτα!

Ο «Άρτζι» περιμένει να δει πλέον εντός παρκέ την ανταπόκριση των παικτών του, που αντιλαμβάνονται πως στον όμιλο του… θανάτου όπου συμμετέχουν τα λάθη πλέον απαγορεύονται. Η αρχή θα γίνει στο ματς της Κυριακής με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, από το οποίο θα απουσιάσει ο τραυματίας Κάρι και ο Μπατίστ που δεν είναι δηλωμένος στο ρόστερ της Α1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...