Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Δεύτερη σερί νίκη για την Καβάλα

Η Καβάλα επικράτησε (2-1) στο «Ανθή Καραγιάννη» του Πανιωνίου πετυχαίνοντας τη δεύτερη διαδοχική νίκη της και πρώτη στην έδρα της. Οι Ονουάτσι (45’) και Βουτσίτσεβιτς (49’) τα γκολ των γηπεδούχων που από το 86’ συνέχισαν με δέκα (δεύτερη κίτρινη ο Αλεξάντροβιτς). Για τον Πανιώνιο που έχασε για 3η φορά φέτος, μείωσε στο 52’ ο Βαζ Τε.

Το φιλμ του αγώνα

13' Ο Λάτκα με βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Καβάλας, βρήκε τον Μπάλαμπαν που προσπάθησε να πλασάρει στην κίνηση, αλλά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Γκαλίνοβιτς.
14’ Ο Μανιάτης σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, ο Κούκετς έπιασε τη δυνατή κεφαλιά υποχρεώνοντας τον Γκαλίνοβιτς σε εντυπωσιακή επέμβαση.
45’ ΓΚΟΛ (1-0). Ο Χργκόβιτς κινήθηκε όμορφα από τα αριστερά, γύρισε την κατάλληλη στιγμή την μπάλα στην περιοχή του Πανιωνίου και ο Ονουάτσι με προβολή πέτυχε το 1-0.
49’ ΓΚΟΛ (2-0). Ο Νταρσεβίλ έστρωσε μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου στον Βουτσίσεβιτς και ο Σέρβος, με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.
52’ ΓΚΟΛ (2-1). Ο Βαζ Τε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής, στην απέναντι γωνία και μείωσε σε 2-1.
65’ Ο Ογκμπέτσε βρέθηκε μόνος με τον Μάχο από τα αριστερά, ο όμως Αυστριακός τερματοφύλακας του Πανιωνίου κατάφερε να αποκρούσει.
78' Ο Βαρό σούταρε από την μικρή περιοχή όμως ο Γκαλίνοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.
92’ Ο Βαζ Τε έπιασε εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή όμως ο Γκαλίνοβις με υπέροχη επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

ΣΚΟΡΕΡ: 45'Ονουάτσι, 49' Βουτσίτσεβιτς-52' Βαζ Τε.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χργκόβιτς, Πετκάκης- Σιόβας, Μπάλαμπαν, Λάτκα, Σαλαλί
ΚΟΚΚΙΝΗ: 86’ Αλεξάντροβιτς (δεύτερη κίτρινη).

ΚΑΒΑΛΑ: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χργκόβιτς, Τόμασιτς, Θεοδωρέλης, Ντιέ, Καρντόσο, Αμπντούν, Βουτσίσεβιτς (66' Αλεξάντροβιτς), Ονουάτσι (83’ Ντικρόκ), Νταρσεβίλ (62' Ογκμπέτσε),
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Μανιάτης, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας (69' Πούπο), Κουμορτζί, Τσότσαλιτς, Βαρό, Σαλαλί (81’ Χίκα), Κούκετς (51' Βαζ Τε), Μπάλαμπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...