Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Αντίδραση Παναθηναϊκού για τη διαιτησία στο Καραϊσκάκη

Με αφορμή τη διαιτησία του Αρετόπουλου στην αναμέτρηση του Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό του Πειραιώς και το Βόλου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με ειρωνικό περιεχόμενο. Οι «πράσινοι» θεώρησαν ότι ο Αρετόπουλος ευνόησε τους Πειραιώτες και αντέδρασαν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Σήμερα, για μια ακόμα αγωνιστική, κατάλαβε όλη η Ελλάδα πως αντιλαμβάνεται ο Ολυμπιακός το 50 – 50 που δήθεν αποζητά από τη διαιτησία. Πενήντα για τον κ. Μαρινάκη, 50 για τον κ. Κόκκαλη και 50 για τον κ. Γκαγκάτση (150-0). Κατά τα άλλα, τα διαιτητικά λάθη που συμπτωματικά ευνοούν τον Ολυμπιακό δεν κρίνουν ποτέ το αποτέλεσμα».

Ολυμπιακός: Μιλάει η ομάδα της πεντάρας

 Απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός για τη διαιτησία του Αρετόπουλου στο Καραϊσκάκη, έδωσε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» με μια εξίσου ειρωνική και καυστική ανακοίνωση έκαναν λόγο για ομάδα της… πεντάρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ομάδα της 5άρας από την Μπαρτσελόνα, της ήττας από την Κοπεγχάγη, της ισοπαλίας με την Ξάνθη και την Καβάλα και της νίκης επί του Αρη με το σφύριγμα του Δαλούκα μιλάει για τη διαιτησία.

Προφανώς επιλέγει να το κάνει γιατί ακολουθεί το πολύ κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Ο μόνος που δεν δικαιούται να μιλά είναι ο Νίκος Πατέρας», είναι η θέση του Ολυμπιακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...