Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Σύλληψη έξι οπαδών σε Συνδέσμους ομάδων γιατί... προετοιμάζονταν για επεισόδια

Έξι οπαδοί ομάδων συνελήφθησαν αργά το απόγευμα της Τρίτης σε συνδέσμους φιλάθλων του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Πανιωνίου που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της Αθήνας καθώς μετά από έρευνα που έγινε στους χώρους αυτούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων βόμβες μολότοφ, πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων, κροτίδες, στιλέτα, στειλιάρια και άλλα αντικείμενα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι υπεύθυνοι των συνδέσμων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κανείς από τους κατηγορούμενους που έχουν πάρει ήδη το δρόμο για τον Εισαγγελέα δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές για επεισόδια.

Η έρευνα έγινε μετά από πληροφορίες που είχαν αξιωματικοί του Τμήματος Πρόληψης Αντιμετώπισης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας ότι χούλιγκαν ομάδων προετοιμάζονται για επεισόδια και ειδικότερα για επιθέσεις σε συνδέσμους οπαδών «αντίπαλων» ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι ιδιαίτερα δύσκολες για την Αστυνομία καθώς την Κυριακή διαξάγεται το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού και την επόμενη το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...