Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Εξώδικο Δαλούκα σε Μαρινάκη

Γιώργος Δαλούκας
Εξώδικο απέστειλε ο διαιτητής Γιώργος Δαλούκας στον Βαγγέλη Μαρινάκη, με αίτημα να ανασκευάσει τις σε βάρος του δηλώσεις που έκανε μετά το ντέρμπι Άρης-Παναθηναϊκός 0-1 για τη 2η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Ο 32χρονος Θεσσαλός που αποχώρησε οικειοθελώς από τον πίνακα διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε για το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Παναθηναϊκού, απειλεί τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού πως αν δεν ανασκευάσει τις δηλώσεις τους, η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο κ. Μαρινάκης μετά τη λήξη του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε δηλώσει: «Δυστυχώς σήμερα διαπράχθηκε ένα καθαρό έγκλημα, εναντίον του ελληνικού ποδοσφαίρου, εναντίον της Ελλάδας».

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Δαλούκα, είχε προαναγγείλει πως τα όσα είχε πει ο κ. Μαρινάκης, θα ωθούσαν τον Βολιώτη διαιτητή να αξιώσει αποζημίωση για ηθική βλάβη και συκοφαντική δυσφήμιση.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια είναι η εξής:

«Κατόπιν εντολής του κ. Γεωργίου Δαλούκα το δικηγορικό μας γραφείο προέβη στις εξής δύο ενέργειες:

1. Κατέθεσε στο πρωτόκολλο της ΕΠΟ επιστολή του Γεωργίου Δαλούκα, η οποία απευθύνεται στον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΕΠΟ, με το αίτημα να διαβαστεί στο πρώτο Δ.Σ. της ΕΠΟ.
2. Κοινοποιήθηκε προς τον πρόεδρο της Super League και πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, εξώδικη διαμαρτυρία και πρόσκλησις, με την οποία ο κ. Δαλούκας ζητεί από τον κ. Μαρινάκη, δημόσια ανασκευή των δηλώσεων του, οι οποίες αφορούν τον κ. Δαλούκα, με σκοπό, εφόσον γίνει αυτή η δημόσια αποκατάσταση, να μην στραφεί σε βάρος του στην Δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...