Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Επεισοδιακή αποχώρηση της ΑΕΚ από τη Νέα Σμύρνη

Επίθεση δέχτηκε η αποστολή της ΑΕΚ κατά την αποχώρησή από το γήπεδο του Πανιωνίου, με τον Γρηγόρη Μάκο να γίνεται στόχος οπαδών των «κυανέρυθρων», ενώ η αστυνομία ήταν απούσα. Επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του Ράφικ Τζιμπούρ και αστυνομικού.

Ο Μάκος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αποτέλεσε στόχο, καθώς οι οπαδοί του Πανιωνίου τον έβριζαν και στο τέλος του ματς κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο δημιουργήθηκε ένταση στη φυσούνα. Τα χειρότερα όμως έγιναν όταν ο ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» κατευθυνόταν στο πούλμαν της ομάδας, οπότε και δέχθηκε επίθεση από πέντε-έξι οπαδούς του Πανιωνίου.

Η αστυνομία ήταν απούσα, με αποτέλεσμα οι οπαδοί να πλησιάσουν το πούλμαν και να αρχίζουν να βρίζουν τον Μάκο, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος μαζί τους. Τότε οι Δέλλας, Γκέντζογλου, Αραμπατζής, Λαγός, Τζιμπούρ και Λυμπερόπουλος κατέβηκαν από το λεωφορείο, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και λίγο έλλειψε να συμπλακούν μαζί τους. Οι οπαδοί εκτόξευσαν σκουπιδοντενεκέδες εναντίον των ποδοσφαιριστών της «Ένωσης» και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο μεταξύ κατέφθασε και μια διμοιρία ΜΑΤ προκειμένου να προστατεύσει την αποστολή του «δικέφαλου». Ο Τζιμπούρ εκείνη τη στιγμή συνομιλούσε με έναν παίκτη του Πανιώνιου και άνδρας της αστυνομίας τον απώθησε. Ο Αλγερινός στη συνέχεια φέρεται ότι έπιασε από τον λαιμό τον αστυνομικό, ο οποίος ζήτησε να κρατηθεί ο παίκτης και να περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου, κάτι που τελικά δεν έγινε. Κάπου εκεί το όλο σκηνικό έλαβε τέλος και η αποστολή της ΑΕΚ αποχώρησε χωρίς να συμβούν άλλα απρόοπτα. ENET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...