Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Παίκτης του μήνα και… με διαφορά ο Κυργιάκος! (video)

Sotirios Kyrgiakos Greece vs moldovaImage via Wikipedia
Ο κορυφαίος παίκτης του Οκτωβρίου στη Λίβερπουλ ήταν ο Σωτήρης Κυργιάκος, έπειτα από ψηφοφορία που έγινε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. 

Ο Έλληνας αμυντικός συγκέντρωσε το 61% των ψήφων, έναντι του 13% του δεύτερου Πέπε Ρέινα και του 8% του… καταϊδρωμένου Στίβεν Τζέραρντ. Το βραβείο στον «Soto» το παρέδωσε ο προπονητής των «κόκκινων», Ρόι Χότζον. 

Το στόμα του τεχνικού της Λίβερπουλ, κατά την παράδοση του βραβείου, έσταξε μέλι για τον Κυργιάκο. «Τα πηγαίνει περίφημα. Ήταν εξαιρετικός αυτό το μήνα και θα πρέπει να νιώθει χαρούμενος και ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, την τρέχουσα σεζόν. Σκόραρε ένα πολύ κρίσιμο γκολ (σ.σ. κόντρα στην Μπλάκμπερν) και η παρουσία του ήταν ηγετική», τόνισε αρχικά ο 63χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: 

«Υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που τα πήγαν καλά, όμως ο ‘soto’ ανήκει στην κατηγορία των παικτών, οι οποίοι δεν δέχονται πολύ συχνά επαίνους. Παίκτες όπως οι Στίβεν Τζέραρντ, Φερνάντο Τόρες και Πέπε Ρέινα βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο και αποθεώνονται από τον κόσμο. Οπότε, είναι πολύ όμορφο και ξεχωριστό που αυτό το βραβείο μπορεί να απονεμηθεί και σε άλλα άξια μέλη του συλλόγου». 

Πατήστε εδώ και δείτε το βίντεο- αφιέρωμα στον Κυργιάκο, το οποίο φιλοξενείται στο site της Λίβερπουλ. 

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...