Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ξεκαθαρίζει το θέμα των στόπερ στον Παναθηναικό

Ο αποκλεισμός από τον Πανιώνιο στο Κύπελλο φαίνεται πως δρομολογεί γρηγορότερες εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναικό.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού βλέπουν πως η ομάδα έχει αρχίσει να «πέφτει» αγωνιστικά κάτι που σε συνδυασμό με τα κενά που προκύπτουν από τους τραυματισμούς παικτών κάνει το ενδεχόμενο νέας γκέλας κάτι παραπάνω από ορατό.

Οι Πράσινοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (ο μοναδικός στόχος που τους έχει απομείνει) και για αυτό αναμένεται να προχωρήσουν στην απόκτηση δύο και όχι ενός στόπερ ώστε να βελτιώσουν όσο περισσότερο μπορούν την αμυντική τους γραμμή.

Οι διοίκηση της ομάδας φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία για τους δανεισμούς των Αντρέα Πίντο της Πόρτο και Τόμισλαβ Μπάρμπαριτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (θα υπάρχει και οψιόν αγοράς για τον Κροάτη) και το μόνο που μένει είναι να πει το «ναι» και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για το τελικό «ok» μέχρι το ερχόμενο Σάββατο (14/1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...