Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Βέροια: Η «θεά Τύχη» της γύρισε την πλάτη και έμεινε στο 0-0 με τον Πανθρακικό

Η «βασίλισσα του Βορρά» επαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα απ’ την... αρχή, έχασε πέναλτι και είχε δύο δοκάρια

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία της Βέροιας να «ανασάνει» βαθμολογικά! 


Η «βασίλισσα του βορρά» έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 6’ (λόγω αποβολής του Πασχαλάκη), είχε χαμένο πέναλτι (με τον Μπεν), είχε δύο δοκάρια, είχε κλασικές φάσεις, όμως δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πανθρακικού!


Έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τους Θρακιώτες να επιστρέφουν στη βάση τους με ένα «παλικαρίσιο» βαθμό που τους κρατά στα ψηλά στρώματα (31 βαθμούς), την ώρα που οι σημερινοί γηπεδούχοι παρέμειναν προτελευταίοι (19 βαθμούς).

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι. Για τους θεατές και τη Βέροια. Κι αυτό διότι μόλις στο 4’ ο Πασχαλάκης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μπεν, άφησε την ομάδα του με δέκα και οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα. Ο «κρύος», όμως, Αθανασιάδης κατάφερε να το βγάλει και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, ο Πανθρακικός «συσπειρώθηκε» και στο 20’ είχε την πρώτη καλή στιγμή του να «παγώσει» το Δημοτικό Γήπεδο της περιοχής, με τον Τζάνη να μην μπορεί να βρει στόχο από πλεονεκτική θέση.

Τα επόμενα λεπτά πέρασαν για τη «βασίλισσα του βορρά» δίχως να μπορεί να εκφράσει την αριθμητική της υπεροχή σε γκολ. Οι Θρακιώτες κρατούσαν σχετικά εύκολα το 0-0 και τους αντιπάλους τους μακριά απ’ την εστία του Αθανασιάδη. Μάλιστα, θα μπορούσαν να είχαν πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια, αν η ενέργεια του Ιγκόρ στην εκπνοή είχε καλύτερη κατάληξη.

Με το... καλημέρα στο δεύτερο μέρος η Βέροια έχασε πραγματικά το άχαστο. Αφού λοιπόν το πρώτο σουτ του Τραπ σταμάτησε στο δοκάρι, στη συνέχεια ο Γκονσάλβες είχε μοναδική ευκαιρία απλά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Πανθρακικού, όμως προ κενής εστίας και εξ’ επαφής την έστειλε άουτ! Οι γηπεδούχοι αύξησαν κι άλλο την υπεροχή τους, πίεσαν ακόμα περισσότερο και έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους. Με τη συμπλήρωση 75 λεπτών, ο Μπαργκάν –που είχε μπει στον αγώνα πριν δέκα λεπτά- είχε νέα μεγάλη ευκαιρία να «λυτρώσει» την ομάδα του, όμως δεν σημάδεψε σωστά!

Και δύο λεπτά αργότερα η τύχη δεν έκλεισε το... μάτι στη «βασίλισσα του βορρά» με τον Αμαραντίδη να κάνει τη σέντρα-σουτ, αλλά την μπάλα να σταματά στο δοκάρι, το δεύτερο των γηπεδούχων στο ματς. Η προσπάθεια για το «χρυσό» γκολ συνεχίστηκε, με αποκορύφωμα την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν, όμως ο Αθανασιάδης το έβγαλε εντυπωσιακά, με το 0-0 να μένει ως το τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...