Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Απόλλων - Ατρόμητος 2-3

Η ομάδα που κατάφερε να επιβάλλει το στιλ της στα πρώτα λεπτά ήταν ο Απόλλωνας ο οποίος αμύνθηκε σωστά και έβγαλε εκτός ρυθμού τον Ατρόμητο. 


Εκτός αυτού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στην πρώτη καλή φάση τους στο παιχνίδι (Λουσέρο 10') και ανάγκασαν τους φιλοξενούμενους να ανεβάσουν το τέμπο.

Ακόμα και έτσι όμως ήταν δύσκολο για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να βρει χώρους, άρα και ευκαιρίες. Από το 25' και μετά ο Ατρόμητος πίεσε περισσότερο, άρχισα να πατά σιγά-σιγά στην περιοχή και στο 37' οι κόποι του δικαιώθηκαν με το εξαιρετικό γκολ του Ναπολεόνι μετά την ασίστ του Παπαδόπουλου.


Θα περίμενε κανείς ότι το γκολ θα βοηθούσε τον Ατρόμητο να παίξει πιο άνετα στη συνέχεια, ο Απόλλωνας όμως ήταν η ομάδα που βγήκε με ορμή από τα αποδυτήρια στην επανάληψη. Αφού γλίτωσε το δεύτερο γκολ στη μεγάλη ευκαιρία του Ιγκλέσιας, η ελαφρά ταξιαρχία σκόραρε και πάλι με τον Λουσέρο στο 63', γεγονός που οδήγησε τον Γιώργο Παράσχο σε μία απόφαση με ρίσκο.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου έβαλε στο παιχνίδι τον Πίτου Γκαρσία και έπαιξε με κατά συνθήκη δεξιό μπακ τον Δημούτσο, κίνηση που απέδωσε τα αναμενόμενα. Το δεύτερο γκολ των Περιστεριωτών ξεκινά από τα πόδια του Αργεντινού ο οποίος με φάουλ έδωσε την ευκαιρία στον Ιγκλέσιας να γράψει το 2-2 στο 75'.

Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας κατέρρευσε. Το εύκολο λάθος του Παπαζαχαρία που έδωσε τη δυνατότητα τη δυνατότητα να κάνει το 2-3 αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ο Ιταλός φορ δεν λάθεψε σε εκείνη τη φάση και με το δεξί σουτ έδωσε μία μεγάλη, βάσει εξέλιξης, νίκη στην ομάδα του.

10' Γκολ για τον Απόλλωνα. Ωραίος συνδυασμός των παικτών του Απόλλωνα καταλήγει στον Λουσέρο που σκοράρει με αριστερό σουτ.

14' Ο Παπαδόπουλος έχει την ευκαιρία αλλά το πλασέ του είναι αδύναμο.

37' Γκολ για τον Ατρόμητο. Ασίστ του Παπαδόπουλου, τακουνάκι από τον Ναπολεόνι, 1-1.

58' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Δύο φορές πλασάρει ο Ιγκλέσιας, ισάριθμες αποκακρύνει στη γραμμή ο Παπαζαχαρίας.

63' Γκολ για τον Απόλλωνα. Πλάγιο του Παντελιάδη, προβολή του Λουσέρο, 2-1!

75' Γκολ για τον Ατρόμητο. Φάουλ του Πίτου, στην πορεία της μπάλας ο Ιγκλέσιας, 2-2.

81' Γκολ για τον Ατρόμητο. Τραγικό λάθος του Παπαζαχαρία, παίρνει ο Ναπολεόνι που πλασάρει εύστοχα για το 2-3!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...