Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Επιστροφή στις ήττες για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ

Ο Ρούνι (στο κέντρο) προσπαθεί να ξεφύγει από την επιτήρηση του Ανταμ στο ματς της Μάντσεστερ με την Στόουκ

Νέα ήττα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Στόουκ νίκησε 2-1 την ομάδα του Ντέιβιντ Μόιες, παρά το γεγονός ότι αυτός χρησιμοποίησε όλα τα όπλα που είχε στη διάθεση του!


Φαν Πέρσι, Ρούνι και Μάτα, αγωνίστηκαν μαζί, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για την Γιουνάιτεντ. Στο α' μέρος, ο Μόιες είδε τους Εβανς και Τζόουνς να αποχωρούν με πρόβλημα τραυματισμού και τον Ανταμ να ανοίγει το σκορ για την Στόουκ στο 38'.


Η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε με τον Φαν Πέρσι στο 47', αλλά η Στόουκ κατάφερε να πάρει τη νίκη πάλι με γκολ του Ανταμ στο 54'. Η Γιουνάιτεντ πίεσε για να ισοφαρίσει και είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Ρούνι.

Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε την ... παρέλαση του στο «Κότατζ», μπροστά από τους οπαδούς της Φούλαμ πριν από το ματς της Πρέμιερ Λιγκ με την Σαουθάμπτον.

Ο διεθνής επιθετικός μπήκε στο γήπεδο μαζί με τους νέους συμπαίκτες του, Χαίτινχα και Κόουλ. Το αποτέλεσμα του ματς δεν ήταν καλό βέβαια, αφού η Φούλαμ ηττήθηκε 3-0 και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις  της βαθμολογίας.


Αλλα αποτελέσματα:Νιούκαστλ-Σάντερλαντ 3-0, Γουέστ Χαμ-Σουόνσι 2-0, Κάρντιφ-Νόριτς 2-1, Εβερτον-Αστον Βίλα 2-1,  Χαλ-Τότεναμ 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...