Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

Δολοφονικό χτύπημα στον Κούγια καταγγέλλει η Παναχαϊκή

Δολοφονικό χτύπημα κατά του προέδρου της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, αναφερόμενη στην επίθεση που δέχθηκε την Κυριακή ο κ. Κούγιας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρό οίδημα στον κρόταφο.


Η ΠΑΕ Παναχαϊκή μάλιστα, κάνει λόγο για μπράβους που συνόδευαν την αποστολή του Πανηλειακού, συμπληρώνοντας ότι θα κάνει την Τρίτη εκτενή ανακοίνωση. Οι δυο άνδρες που επιτέθηκαν συνελήφθησαν από τις αρχές.


Η ΠΑΕ Παναχαϊκή στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Στα κατεπείγοντα εξωτερικά ιατρεία του Αγίου Ανδρέα και στο χειρουργικό τμήμα οδηγήθηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας μετά το δολοφονικό χτύπημα στο πίσω μέρος στο κεφάλι.

»Ενώ συνομιλούσε με τον πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ Γιάννη Παπαδόπουλο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας την ίδια στιγμή ο κατηγορούμενος στη δίκη με τα στημένα μαζί με τον Μάκη Ψωμιάδη, Βαγγέλης Αγγελής, τον κλώτσησε στα πόδια ενώ ένας μπράβος τον χτύπησε από πίσω στο κεφάλι. Η εγκληματική επίθεση έγινε μέσα στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής ενώ ο κ. Κούγιας συζητούσε αμέριμνος με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.


»Οι δύο δράστες συνελήφθησαν αμέσως και ο κ. Κούγιας λόγω του μεγάλου οιδήματος στον κρόταφο μετεφέρθη κατεπειγόντως με εντολή των ιατρών του Αγίου Ανδρέα, στην νευροχειρουργική κλινική του πανεπιστημίου του Ρίο Πατρών όπου και υποβάλλεται σε νευροχειρουργικές εξετάσεις και πρόκειται σε λίγο να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία λόγω του σοβαρού χτυπήματος.

»Οι δράστες έχουν συλληφθεί λόγω της διαπράξεως του αδικήματος της επικίνδυνης σωματικής βλάβης λόγω αυτεπαγγέλτου διώξεως αφού όλο το επεισόδιο έγινε μπροστά στους αξιωματικούς και αστυνομικούς του Ε’ αστυνομικού τμήματος Πατρών.

»Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα κάνει αύριο εκτενή ανακοίνωση για τους μπράβους που συνόδευαν την αποστολή του Πανηλειακού και τις επιθέσεις που έκανε, τόσο στο ημίχρονο όσο και στο τέλος του αγώνα, κατά των παικτών και των προπονητών της ΠΑΕ Παναχαϊκή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...