Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Ο ΠΑΟ θριαμβευτής στο ντέρμπι: 0-3 τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός επί του αιώνιου αντιπάλου Ολυμπιακού μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης κερδίζοντας τις εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι που παρά τη βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων έχει πάντα τη δική του σημασία.


Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στο παιχνίδι έχοντας κατοχή της μπάλας και χάνοντας μερικές ευκαιρίες τη στιγμή που οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου περίμεναν στη δική τους πλευρά του γηπέδου και προσπαθούσαν να ελέγξουν τον ρυθμό.


Ο τραυματισμός του Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο γήπεδο, «πάγωσε» τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και κάπου εκεί το παιχνίδι έχασε τον όποιο ρυθμό είχε αποκτήσει.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες του Μίτσελ είχαν μάλλον ανούσια υπεροχή στο γήπεδο και το «τριφύλλι» σε μια αντεπίθεση μπήκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Πράνιτς στοπ 45'.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανέβασαν την πίεσή τους και, μετά το 50', άρχισαν να φτάνουν όλο και πιο κοντά στην εστία του Καρνέζη.

Στο 67', ωστόσο, οι πράσινοι πήραν κεφάλι με δύο γκολ έπειτα από προσπάθεια του Μπέργκ ο οποίος, ξανά σε αντεπίθεση, νίκησε τον Ρομπέρτο.

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια πίεσε ακόμη περισσότερο, έχασε πέναλτι με τον Ντομίγκεζ στο 77', αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Τελικά, ο Παναθηναϊκός έφθασε και σε τρίτο γκολ στο 89' με τον Αμπέιντ.

Η νίκη αυτή σίγουρα τονώνει το ηθικό των παικτών του «τριφυλλιού» εν όψει της δύσκολης συνέχειας στα πλέι οφ, ενώ αποτελεί ένα ηχηρό «χαστούκι» για τον Ολυμπιακό ο οποίος μόλις πριν από λίγες ημέρες, στο ίδιο γήπεδο έκανε ότι ήθελε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι ερυθρόλευκοι, επίσης, έχασαν το αήττητο , ενώ, έχασαν και την ευκαιρία να χριστούν από σήμερα πρωταθλητές Ελλάδας, έπειτα από τη νέα βαθμολογική απώλεια που είχε ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μανιάτης, Εντινγκά, Ντομίνγκες, Κάμπελ, Πέρεζ, Ολαϊτάν

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Πράνιτς, Λαγός, Ζέκα, Αμπέιντ, Ατζαγκούν, Μπεργκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...