Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-3

Mετά το διπλό στο Κύπελλο ο Ατρόμητος "έσπασε" το εντός έδρας αήττητο του Παναιτωλικού και στο πρωτάθλημα. Με τις επεμβάσεις του Τσέναμο και τα δύο γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έφυγε αλώβητη από το Αγρίνιο (3-1) και παραμένει στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Αποφασισμένος και με σχέδιο να επιβάλει τον ρυθμό του (όπως κάνει στα περισσότερα ματς στο Αγρίνιο) ο Παναιτωλικός, μπήκε πιο επιθετικά στο παιχνίδι και ανέλαβε την πρωτοβουλία.


Ο Ατρόμητος όμως ήταν εκείνος που αιφνιδίασε και σε μια οργανωμένη αντεπίθεση στο 8' άνοιξε το σκορ. Ο Ναπολεόνι έδωσε στον Παπαδόπουλο, εκείνος σούταρε δυνατά και με αρκετή δόση τύχης (η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Μελισσά και στη συνέχεια στον Ραφαέλ) έγραψε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι δεν απογοητεύτηκαν και ανέλαβαν και πάλι τα ηνία στον αγώνα, κυκλοφορώντας ωραία την μπάλα. Στην τελική προσπάθεια όμως τα έκαναν θάλασσα και οι πραγματικά αξιόλογες στιγμές τους ήταν δύο: στο 39' ο Μπόγιοβιτς είχε μια κεφαλιά που έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 43' ένα δυνατό σουτ του Μπόγιοβιτς από μακριά που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Τσενάμο.

Από το ξεκίνημα της επανάληψης ο Παναιτωλικός ήταν καταιγιστικός και τα έδωσε όλα για την ισοφάριση. Αφού έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με σουτ του Καμαρά στο 72' (φοβερή απόκρουση του Τσενάμο) και με ακόμη ένα του Μπόγιοβιτς στο 55' (λίγο άουτ), έφτασε στο 1-1 στο 56' με κοντινό πλασέ του Μπόγιοβιτς και αφού πρώτα ο Τσέναμο είχε αποκρούσει σουτ του Καμαρά.

Ο Σέρβος είχε πέντε λεπτά αργότερα την ευκαιρία να δώσει και προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά την κεφαλιά του απόκρουσε εκπληκτικά ο Τσέναμο.

Κι ενώ ο Παναιτωλικός κυριαρχούσε στο γήπεδο και έδειχνε πως με την ορμή που είχε θα έφτανε και σε δεύτερο γκολ και πιθανόν και στη νίκη, το παιχνίδι γύρισε "τούμπα" και δημιουργήθηκε μια μαγική εικόνα που ουδείς προέβλεπε. Με σπάνια αποτελεσματικότητα, δείγμα της ποιότητάς του φέτος, ο Ατρόμητος έκανε δύο ευκαιρίες και τις μετέτρεψε σε γκολ, μετατρέποντας ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι σε ένα πανηγυρικό "διπλό".

Το 1-2 σημειώθηκε στο 64' όταν ο Μπρίτο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασυνεννοησία των αμυντικών του Παναιτωλικού και με πλασέ νίκησε τον Μπρακάλι. Το 1-3 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο 80', με τον Παπαδόπουλο να βγαίνει στην πλάτη των αμυντικών του Παναιτωλικού, να προλαβαίνει και τον Μπρακάλι και να πλασάρει σαν σε προπόνηση. Ήταν ένα γκολ ανόητο γκολ για τους γηπεδούχους, που έχασαν ένα ματς στο οποίο ήταν τουλάχιστον δυο κλάσεις καλύτεροι...
 Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπρακάλι, Μπακάκης, Μελισσάς, Κούσας, Ανέν, Γοδόι, Ζούνιορ (70' Σφακιανάκης), Μαρτίνες, Θεοδωρίδης (40' Νταλμά) (72' Γκάλο), Καμαρά, Μπόγιοβιτς.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσέναμο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Νάστος, Δημούτσος, Μπρίτο (79' Γεωργίου), Καραμάνος (65' Φάμπιο), Γκαρσία, Παπαδόπουλος, Ναπολεόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...