Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

«Έσωσε» το άρθρο 99 ο Σαββίδης!

Με τον Ιβάν Σαββίδη να καταβάλει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού η ΚΑΕ ΠΑΟΚ πλήρωσε δύο δόσεις στην εφορία για απέφυγε την έξοδο από το άρθρο 99 και ουσιαστικά την διάλυση!


Όπως είχε εξηγήσει ο Μπάνε Πρέλεβιτς, πρόεδρος του «Δικέφαλου» η τιμωρία διεξαγωγής της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό «κεκλεισμένων των θυρών», λόγω των επεισοδίων στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη, στέρησε από την ΚΑΕ έσοδα ύψους 50.000 ευρώ και προκάλεσε μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.

Ο Ιβάν Σαββίδης ευαισθητοποιήθηκε από την έκκληση του Πρέλεβιτς – είχε ζητήσει να πουληθούν 5.000 εισιτήρια εντός έδρας συνάντηση με αντίπαλο τα Τρίκαλα για να καλυφθεί η ζημιά – και κατέβαλλε το μεγαλύτερο μέρος του ποσού, που έπρεπε να πληρώσει η ΚΑΕ στην εφορία και αντιστοιχούσε σε δύο δόσεις της ρύθμισης των χρεών της εταιρείας στο άρθρο 99. Έτσι ο ΠΑΟΚ απέφυγε «περιπέτειες» για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 και ουσιαστικά την διάλυση, καθώς ενδεχόμενη έξοδος από το άρθρο 99 θα ισοδυναμούσε με διάλυση της ΚΑΕ.

Ρόλο μεσολαβητή μεταξύ Σαββίδη και προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έπαιξε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επιβεβαίωσε ουσιαστικά με την κίνηση του το ρεπορτάζ του pamesports.gr με τίτλο: «Μέτοχος όχι, αρωγός ναι».

Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...