Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Αποσύρεται στο τέλος της περιόδου ο Πουγιόλ

Ο Κάρλες Πουγιόλ στην συνέντευξη Τύπου όπου ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τους αγωνιστικούς χώρους.


Την απόσυρσή του από τους αγωνιστικούς χώρους μετά το πέρας της τρέχουσας περιόδου γνωστοποίησε σήμερα, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε επί τούτω, ο εμβληματικός αρχηγός της Μπαρτσελόνα Κάρλες Πουγιόλ.

Ο αμυντικός «ογκόλιθος» της πρωταθλήτριας Ισπανίας έχει συμβόλαιο έως το 2016 αλλά αναγκάζεται να βάλει τέλος στην καριέρα του εξαιτίας των συνεχών τραυματισμών που τον έπληξαν την τελευταία διετία.

Ως αποτέλεσμα της συχνής απουσίας του από τις υποχρεώσεις της ομάδας, ο Πουγιόλ έχασε τη θέση του βασικού στην ενδεκάδα ενώ ακόμη κι όταν παίζει είναι πλέον προφανές ότι δεν βρίσκεται στο ίδιο υψηλότατο επίπεδο, που τον είχε καθιερώσει ως έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς στον πλανήτη.

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα των Καταλανών από το 1999 και στην πλουσιότατη καριέρα του πανηγύρισε, μεταξύ άλλων, τρία Τσάμπιονς Λιγκ και έξι πρωταθλήματα Ισπανίας, ενώ φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στη Νότια Αφρική το 2010 και πρωταθλητής Ευρώπης το 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...