Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

Θέος: Σε καλή κατάσταση ο Ολαϊτάν, συνεχίζεται ο έλεγχος

Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης και παραποίησης της αλήθειας ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, ενημέρωσε σχετικά με την κατάσταση του Μάικλ Ολαϊτάν.

 
Ο γιατρός του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως η κατάσταση του ποδοσφαιριστής είναι πολύ καλή, ωστόσο θα πρέπει να ολοκληρωθεί ο έλεγχος, ώστε να διαπιστωθεί πού οφείλεται το αιφνίδιο επεισόδιο απώλειας αισθήσεων.

Αναλυτικά ο κ.Θέος είπε
"Στο 35' λεπτό του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Ολαϊτάν παρουσίασε αιφνίδιο επεισόδιο απώλειας αισθήσεων. Του παρασχέθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά οι πρώτες βοήθειες και ο παίκτης -έχοντας ήδη ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του στο Ιατρείο του γηπέδου- διεκομίσθη συνοδεία γιατρού στο Νοσοκομείο Μετροπόλιταν για περαιτέρω έλεγχο και αντιμετώπιση.

Εισήχθη στην καρδιολογική μονάδα για συνεχή παρακολούθηση. Υποβάλλεται από εχθές σε πλήρη και λεπτομερή εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο. Η πρώτη εκτίμηση από τα πρώτα αποτελέσματα -και χωρίς να έχει αποδειχθεί- είναι ότι πιθανόν πρόκειται για επεισόδιο επί εδάφους κάποιας μυοκαρδίτιδας (ιογένους;).

Πάντως η γενική κατάσταση του σήμερα είναι πολύ καλή. Δέχθηκε μάλιστα την επίσκεψη του τεχνικού team και συμπαικτών του με τους οποίους είχε κάποιες ευδιάθετες στιγμές.

Σαφής παθολογία δεν έχει τεκμηριωθεί για την κατάσταση του. Θα γίνει όλος ο απαραίτητος και αναγκαίος έλεγχος διερεύνησης της κατάστασης του. Θεωρούμε κακοήθειες τα σενάρια που κάποιοι παρουσιάζουν για την υγεία του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, ειδικά απο την στιγμή που δεν έχει γίνει σαφής διάγνωση και δεν έχουν τελειώσει όλες οι απαραίτητες εξετάσεις".

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...