Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Συζητήσεις για την παραμονή Κούπερ στον Αρη

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται την Πέμπτη ο μάνατζερ του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, Αλεχάντρο Καμάνιο, για να συζητήσει την προοπτική επέκτασης τη συνεργασίας του με τον Άρη. Είναι γνωστή η μεγάλη επιθυμία των Θεσσαλονικέων να κρατήσουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Αργεντίνο τεχνικό και μετά το καλοκαίρι του 2011, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του.

Ο Καμάνιο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το παιγνίδι με τη Λεβερκούζεν και στο περιθώριο της αναμέτρησης για το Europa League θα συζητήσει με τους «κίτρινους» το παραπάνω θέμα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για την παραμονή του είναι θετικές, ιδίως μετά και την πρόσφατη δήλωση του Κούπερ ότι: «Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα επισήμως με τη διοίκηση γι' αυτό το θέμα και δεν θα μπορούσα να μιλήσω για ποσοστό παραμονής μου ή όχι. Αν με ρωτούσατε, όμως, αν θέλω να παραμείνω στον Αρη, θα απαντούσα ναι, υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνω και να συνεχίσω για καιρό ακόμα. Μόνο αυτό, όμως, μπορώ να πω, διότι επισήμως δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση της ομάδας».

Εν τω μεταξύ, ο Αργεντινός μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες του μετά το 0-4 απ' την ΑΕΚ και αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα στον αγώνα με τους φορμαρισμένους Γερμανούς της Μπάγερ Λεβερκούζεν, που έρχονται αύριο στη Θεσσαλονίκη. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...