Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Μίζα από το Στοίχημα θέλει η Σούπερ Λίγκα

Ποσοστό από τα έσοδα του στοιχήματος ζήτησε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνάντηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Γιάννη Σπανουδάκη. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να ικανοποιηθεί το σχετικό αίτημα αίτημα των ΠΑΕ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο ΟΠΑΠ είναι πολύ πιθανό να ικανοποιήσει το αίτημα αύξησης του ποσού της χορηγίας που δίνει σε μικρομεσαίες ΠΑΕ. Στη συνάντηση ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε την άποψη ότι ο Οργανισμός θα πρέπει να αυξήσει τη χορηγία του προς τις μικρότερες ΠΑΕ στο ποσό των 450.000 ευρώ αντί των 300.000 ευρώ που προσφέρει ήδη. Επίσης, ο ΟΠΑΠ φέρεται να είναι θετικός στη σύναψη νέας σύμβασης χορηγίας τριετούς διάρκειας με τη Σούπερ Λίγκα, θέμα που συζητήθηκε στη σημερινή συνάντηση.

Για τη διεκδίκηση ποσοστού από το στοίχημα η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα αναφέρει ότι “συζητήθηκε το αίτημα της διοργανώτριας αρχής για την απόδοση ποσοστού επί του τζίρου των αγώνων της Σούπερ Λίγκας που θα περιλαμβάνονται στα κουπόνια των εταιρειών που πρόκειται να λάβουν άδειες διεξαγωγής στοιχηματισμού στη χώρα”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...